Головна Новини Політика президент Зеленський назвав альтернативу новому локдауну
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський назвав альтернативу новому локдауну

В першу чергу повинні прищепитися ті, хто працює на передовій боротьби з коронавірусом

9 березня 2021, 15:45
Поділіться публікацією:

Глава держави Володимир Зеленський вважає, що збільшення кількості хворих коронавірусом можна зменшити за допомогою прискорення темпів вакцинації в Україні. Про це повідомляє "Українська правда".

Зеленський назвав альтернативу новому локдауну

Володимир Зеленський - фото з відкритих джерел

"Правильною відповіддю на сьогоднішнє зростання кількості хворих коронавірусною інфекції є вакцинація, а не локдаун. Саме це є рішенням, щоб не було великого приросту хворих", — упевнений президент.

Зеленський також стверджує, що найближчим часом держава повинна надати більше можливостей громадянам зробити щеплення від коронавірусу, в першу чергу, якщо вони працюють "на передовій боротьби" з коронавірусним захворюванням.

За даними видання, під час селекторної наради очільник МОЗ Максим Степанов звернув увагу на необхідність більш тісної співпраці з керівниками ОДА, а голова уряду Денис Шмигаль розповів, що із закінченням тижня, в порівнянні з позаминулим, кількість госпіталізованих пацієнтів зросла — практично 21 тисяча проти 17 600.

Нагадаємо, що згідно з опитуванням, проведеним Київським міжнародним інститутом соціології (КМІС) з 23 лютого по 1 березня цього року, в Україні готові отримати щеплення від коронавірусу 24,1% жителів країни.

Коментарі також повідомляли, що Єврокомісія планує представити в березні свій перший проект зі створення паспортів вакцинації в Євросоюзі. Імовірно, єдиний паспорт ЄС про вакцинацію від коронавірусу буде розроблений до літа. "Коментарі" попросили експертів оцінити, яка важливість і небезпека подібного документа. У тому числі в українських реаліях, коли вакцинація йде вкрай повільно, що сьогодні визнали в Міністерстві охорони здоров'я.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Иосиф

9 березня 2021, 15:51

борятся уже больше года а дела все хуже. может пора всех выгнать включая главу раз нои некомпетентны в своем деле и не способны достигнуть никаких положительных результатов , а наоборот ухудшают ситуацию . можно даже сказать что они уничтожают народ делая вид что спасают.


Новини