Головна Новини Політика президент Зеленський натякнув, що Україна стала заручницею внутрішньої політичної боротьби поляків
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський натякнув, що Україна стала заручницею внутрішньої політичної боротьби поляків

Володимир Зеленський заявив, що ситуація на польському кордоні вийшла за межі економіки та моралі

4 березня 2024, 08:35
Поділіться публікацією:

Ситуація на українсько-польському кордоні, де вже кілька місяців відбувається блокування руху вантажівок, уже давно "вийшла за межі економіки та моралі". Як повідомляє портал "Коментарі", таку заяву у своєму традиційному зверненні до українців зробив президент України Володимир Зеленський.

Зеленський натякнув, що Україна стала заручницею внутрішньої політичної боротьби поляків

Володимир Зеленський. Фото: сайт Офісу президента

Глава держави зазначив, що ця проблема потребує негайного вирішення.

"Потрібно знайти нарешті рішення і щодо ситуації, зокрема, на польському кордоні, яка вже давно вийшла за межі і економіки, і моралі. Просто неможливо пояснити, як складнощі країни, що стікає кров'ю, можна використовувати у внутрішній політичній боротьбі. Втім, ми пройдемо і це", — запевнив Володимир Зеленський.

Він додав, що Україна здатна вистояти та впоратися з цією проблемою.

Також президент висловив упевненість, що Україна досягне своїх цілей та переможе російський терор.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Україна увійшла в березень під блокаду кордону, що триває, з боку польських фермерів. Блокаду, яка б'є за українським бюджетом, за нашими Силами оборони. Численні фермерські протести відбуваються по всій Польщі вже кілька днів поспіль. Їхні учасники блокують дороги, автостради, автомагістралі та прикордонні переходи з Україною. Фермери виступають проти напливу українських товарів, а також проти європейської політики, пов'язаної із так званим "Зеленим курсом" ЄС. При цьому зустріч із врегулювання ситуації польська влада хоче провести лише наприкінці березня. Про що говорить ситуація зараз? Як події можуть розвиватись далі? Видання "Коментарі" із цими питаннями звернулося до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини