Головна Новини Політика президент Зеленський може балотуватися на другий термін
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський може балотуватися на другий термін

За словами Кирила Тимошенка, одного президентського терміну недостатньо, щоб змінити країну

27 листопада 2020, 13:40
Поділіться публікацією:

Заступник глави Офісу Президента України Кирило Тимошенко припустив, що чинний президент Володимир Зеленський може балотуватися на пост глави держави вдруге, і якщо вирішить це робити, обов'язково повідомить громадськості.

Зеленський може балотуватися на другий термін

ФОТО: З відкритих джерел

За словами Тимошенка, одного президентського терміну мало для того, щоб змінити майбутнє країни, а Зеленський дійсно хоче зробити Україну розвинутою. Заступник глави Офісу Зеленського також запевнив, що якщо у президента з'явиться намір навпаки залишити президентський пост, він обов'язково поділиться цією новиною з народом.

"Дійсно, для того, щоб відновити країну, одного терміну мало — це невеликий період, тому що його об'єктивно недостатньо", — сказав чиновник.

Кирило Тимошенко також підкреслив, що в Офісі президента зараз немає часу обговорювати питання, пов'язані з другим балотуванням Зеленського.

Як повідомляли "Коментарі" раніше, Володимир Зеленський поділився особистим фото в соціальних мережах. На знімку він з батьками у квартирі в Кривому Розі сидить за столом на кухні.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини