Головна Новини Політика президент Зеленський лаконічно відреагував на «галасливі новини з Росії»
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський лаконічно відреагував на «галасливі новини з Росії»

Президент наголосив, що незважаючи на новини з РФ, наші позиції не змінюються

21 вересня 2022, 07:35 comments2077
Поділіться публікацією:

Президент України Володимир Зеленський у традиційному вечірньому зверненні до українців заявив, що "дуже галасливі новини з Росії", з якими в сусідній країні гасали весь день, абсолютно ніяк не вплинуть на те, щоб Україна змінила чи переглянула свою позицію. Як передає портал "Коментарі", про це йдеться у відеозверненні глави держави.

Зеленський лаконічно відреагував на «галасливі новини з Росії»

Володимир Зеленський. Фото - сайт Офісу президента України

Президент заявив, що його здивувало те, що для багатьох те, що сталося в Росії, стало чимось несподіваним і таким, чого не було раніше. А насправді нічого нового не сталося. Все те, що раніше заявляла Росія, вона продовжує заявляти. Нічого не змінилось. Не змінилися й позиції України, які є чіткими та зрозумілими – Україна продовжує рухатися до перемоги.

Глава держави зазначив, наші позиції чіткі та добре відомі, тільки це нас і має цікавити. Не те, що звучить десь, а те, що є нашим завданням: більше підтримки для Збройних Сил України, більше підтримки для розвідки, більше підтримки для Сил спеціальних операцій, більше підтримки для СБУ, Нацгвардії, поліції, прикордонників — всім, хто поступово відновлює нашу територіальну цілісність.

"Наші позиції не змінюються від шуму або будь-яких анонсів звідкись. І маємо в цьому повну підтримку партнерів... Бачимо розуміння не лише від наших партнерів, а й від тих держав, які намагалися триматися осторонь нашої боротьби. Будуть. кроки на підтримку України в таких обставинах і від ключових міжнародних об'єднань. Тож зберігаємо тиск, зберігаємо єдність, захищаємо Україну, звільняємо нашу землю і не виявляємо жодної слабкості", — зазначив президент.

Читайте також на порталі "Коментарі" — у Верховній Раді розповіли, чим закінчиться для путіна авантюра із "референдуму" в Україні.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини