Головна Новини Політика президент Зеленський критикує Трампа: "хоче бути президентом-лузером"
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський критикує Трампа: "хоче бути президентом-лузером"

Володимир Зеленський критикує кандидата в президенти США Дональда Трампа та його мирний план щодо закінчення війни в Україні.

2 червня 2024, 09:20
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Президент України Володимир Зеленський критично висловився про мирний план закінчення війни, який пропонує Дональд Трамп. За словами Зеленського, якщо мирний план Трампа передбачає примусові поступки України для Росії, то США може отримати репутаційні втрати. Крім того, президент вказав, що у такому випадку Трамп стане "президентом-лузером".

Зеленський критикує Трампа: "хоче бути президентом-лузером"

Зеленський критикує Трампа за мирний план. Фото з відкритих джерел

В інтерв’ю The Guardian Володимир Зеленський оцінив можливість перемоги Трампа на виборах у США та його вплив на війну в Україні. За словами Зеленського, якщо Трамп заблокує поставки зброї Україні, щоб змусити Київ піти на поступки та підписати договір про закінчення війни, то Росія знову може напасти.

"Тут немає ніяких гарантій, тому що Путіну не можна вірити. Так воно не вийде, що ви знайдете компроміс щодо територій і все це закінчиться. Я не зовсім розумію: невже він хоче бути потім президентом-лузером?", — сказав Зеленський.

Зеленський пояснює, що без допомоги США партнерів, яку Трамп може заблокувати, Україна "не зможе воювати з багатомільйонною армією". Однак, таке закінчення війни може завдати удару по репутації Трампа та США, якщо Росія знову нападе.

"Ким буде для всього світу тоді цей новий президент США? Він тоді буде дуже слабким, а це говорить не про його особистість, а про інституційність США. Вони стануть дуже слабкими, вони не будуть лідерами в світі… І тоді виходять на арену інші лідери інших країн, в більшості своїй авторитарні. І це реальна Третя світова війна", – додав Зеленський.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Зеленський заявив про розчарування, що деякі країни не погодились приїхати на Саміт миру у Швейцарію.

Також "Коментарі" писали, що Трамп в одній зі своїх промов повідомив, що міг "бомбити Москву".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

львів

2 червня 2024, 22:36

пора на вибори зелений чорте

ufo

2 червня 2024, 14:36

Шо, бубочка таки боится конкуренции? Не боись ,вован, ты на первом месте. такого позорного ничтожества как ты новейшая история еще не видела


Новини