Головна Новини Політика президент Зеленський кличе Трампа на фронт: пояснив, чому це важливо
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський кличе Трампа на фронт: пояснив, чому це важливо

Зеленський готовий поїхати з Трампом на фронт, щоб показати колишньому голові Білого дому війну не в Instagram

17 лютого 2024, 13:00 comments5333
Поділіться публікацією:

Як передає портал "Коментарі", під час Мюнхенської безпекової конференції президент України Володимир Зеленський заявив, що готовий поїхати з колишнім президентом США Дональдом Трампом на фронт, щоб показати війну не через соцмережі.

Зеленський кличе Трампа на фронт: пояснив, чому це важливо

Володимир Зеленський. Фото: сайт Офісу президента

Лідер українців нагадав, що він не раз публічно запрошував Дональда Трампа приїхати в Україну. І приїде він чи ні, залежить лише від його бажання.

За словами Зеленського, було б добре, щоб усі кандидати у президенти США знали, що справді відбувається на війні в Україні. І якщо Трамп приїде, то, за словами Зеленського, він готовий особисто з ним поїхати на фронт.

При цьому Володимир Зеленський вважає, що політики, які будуть говорити про закінчення війни, мають знати, як вона виглядає.

"Якщо у нас буде розмова про те, як закінчити війну, ми маємо продемонструвати тим, хто приймає рішення, як виглядає справжня війна. Не війна в Instagram, а справжня війна", — наголосив президент України.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Володимир Зеленський прокоментував майбутні вибори в РФ: кого обиратимуть росіяни.

Також видання "Коментарі" повідомляло – під час європейського міні-турне Володимира Зеленського між Україною та Німеччиною, а також між Україною та Францією було підписано Угоди про співпрацю у сфері безпеки. Також ми отримаємо нові – значні – пакети допомоги. Які висновки можна зробити за підсумками підписаних документів, проведених зустрічей та зроблених заяв? Які очікування від подальшого перебування українського лідера у Європі? Видання "Коментарі" із цими питаннями звернулося до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

17 лютого 2024, 13:14

І про це розповіли тільки українські ЗМІ. Юдейці завжди знають як хитро себе поводити перед тими, кого узурпували і обкрадають.


Новини