Головна Новини Політика президент Зеленський емоційно відреагував на візит прем'єра Індії до Москви
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський емоційно відреагував на візит прем'єра Індії до Москви

Президент не приховував своє розчарування вчинком прем'єра Індії

9 липня 2024, 12:45 comments5712
Поділіться публікацією:

Глава української держави Володимир Зеленський назвав величезним розчаруванням та нищівним ударом по мирних зусиллях візит прем'єр-міністра Індії Нарендри Моді до Москви. Як повідомляє портал "Коментарі", свою думку український лідер оприлюднив у соцмережі X.

Зеленський емоційно відреагував на візит прем'єра Індії до Москви

Володимир Зеленський. Фото: сайт Офісу президента України

"Це величезне розчарування та нищівний удар по мирних зусиллях — бачити, як у такий день лідер найбільшої у світі демократії обіймає найкривавішого злочинця у світі", — написав президент.

Зазначимо, прем'єр-міністр Індії Нарендра Моді перебуває з дводенним офіційним візитом у Росії. Він уже виступив із прямим закликом припинити війну в Україні. Про це політик заявив під час неформальної зустрічі із російським диктатором Володимиром Путіним.

Глава уряду Індії зазначив, що неможливо знайти рішення на полі бою і далі продовжуючи запеклі вбивства та кровопролиття.

"Індія завжди закликала поважати Статут ООН, включаючи територіальну цілісність та суверенітет. Немає рішення на полі бою. Діалог та дипломатія – це шлях уперед", — сказав Моді.

Крім того, прем'єр-міністр висловив стурбованість з приводу громадян Індії, яких "недобросовісні турагенти обманом змусили приєднатися до російської армії".

Варто зазначити, Нарендра Моді перед своїм вильотом до Москви заявив, що з нетерпінням чекає на зустріч з російським президентом Володимиром Путіним. Про це повідомила прес-служба МЗС Індії, а також видання aajtak.in. Вже стало відомо, що політик прибув до Москви.

Також видання назвало візит Моді "особливим та хвилюючим", посилаючись на програму двосторонніх переговорів та інформацію посла Індії до Росії Вінея Кумара.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини