Головна Новини Політика президент Зеленський анонсував важливі новини для оборони України
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський анонсував важливі новини для оборони України

Володимир Зеленський попередив, що незабаром зможе оголосити важливі новини для оборони України

12 травня 2023, 07:35
Поділіться публікацією:

Президент України анонсував "дуже важливі новини" для оборони та для відносин із партнерами незабаром. Як повідомляє портал "Коментарі", таку заяву Володимир Зеленський зробив у вечірньому зверненні до українців 11 травня.

Зеленський анонсував важливі новини для оборони України

Володимир Зеленський. Фото: сайт Офісу президента

"Сьогодні, як і завжди, був на зв'язку з командувачами та розвідкою. Провів кілька нарад щодо наших міжнародних зусиль. Незабаром зможу оголосити дуже важливі новини для нашої оборони, для наших відносин з партнерами", – відзвітував Зеленський.

Президент також повідомив, що на зустрічі із спеціальним радником президента Бразилії з міжнародних питань говорили про можливість проведення саміту у форматі Україна – Латинська Америка.                                                                

Глава держави зазначив, що повторив своє запрошення для президента Бразилії відвідати Україну та побачити на власні очі героїзм українців та "реальну налаштованість на мир для всієї української землі".

За словами Володимира Зеленського, його формула миру "стала лише актуальнішою".

"Це єдиний комплексний і єдиний реалістичний план повернення спокою не лише нашому народу, а й усім народам планети, які прагнуть життя без агресій", – заявив президент.

Читайте також на порталі "Коментарі" — в очікуванні 11-го санкційного пакету проти Росії: чи є ефект від санкцій, які вже запровадили раніше.

Також видання "Коментарі" повідомляло – чи може КНР відмовитися від підтримки РФ – якого вибору вже підштовхують Пекін. Експерти детально проаналізували ситуацію в ексклюзивному інтерв'ю нашому порталу.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини