Головна Новини Політика президент Зеленський анонсував позитивні новини для України наступного тижня
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський анонсував позитивні новини для України наступного тижня

Володимир Зеленський розповів про нові пакти підтримки України.

сьогодні, 09:10
Поділіться публікацією:
Автор:
avatar

Slava Kot

Президент України Володимир Зеленський заявив, що наступного тижня Україна матиме ряд позитивних дипломатичних новин, а також нових пактів про підтримку країни. 

Зеленський анонсував позитивні новини для України наступного тижня

Президент України Володимир Зеленський. Фото з відкритих джерел

У вечірньому зверненні 27 жовтня Володимир Зеленський розповів про підготовку до роботи з партнерами наступного тижня, які підтримують та допомагають Україні у війні з Росією. Президент оголосив про створення нового формату "Україна + країни північної Європи", який полягатиме у співпраці у сфері оборони, економіки та політики.

"І в основі цього всього — наша ціннісна взаємодія, те, як ми бачимо життя в Європі. Точно безпечною, точно демократичною, точно здатною захищати інтереси європейців. Вдячний кожній країні з цього формату, зокрема Фінляндії, Швеції, Норвегії, Данії, Ісландії", — сказав Зеленський.

Президент України також розповів, що очікує від міжнародних партнерів підтримки плану перемоги, а також анонсував додаткову допомогу від кількох країн, яка має бути представлена наступного тижня.

"Ми будемо говорити з "нордиками" про нові принципові кроки, які можуть принципово посилити тиск на Росію за цю війну і заради чесної дипломатії. Тож дипломатичних новин і нових пактів підтримки України має бути наступного тижня більше", — наголосив президент.

За словами Зеленського, ключовими пріоритетами наразі є підтримка українських військових на найскладніших напрямках та внутрішнє виробництво, зокрема безпілотники.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв про те, як у Кремлі відреагували на план перемоги від Зеленського. 

Також "Коментарі" писали, що Україна готова до обговорення всіх можливих варіантів закінчення війни, але на певних умовах.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини