Головна Новини Політика президент Зеленський анонсував підготовку кадрових рішень на урядовому рівні
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський анонсував підготовку кадрових рішень на урядовому рівні

Володимир Зеленський заявив, що на урядовому рівні готуються кадрові рішення

1 серпня 2024, 20:52
Поділіться публікацією:

 Президент України Володимир Зеленський анонсував кадрові рішення на урядовому рівні, повідомляючи про це під час вечірнього звернення. Президент зазначив, що провів нараду з прем'єр-міністром Денисом Шмигалем, присвячену питанням відновлення, зокрема, за результатами його поїздок до Харкова, Полтавської області, Волині та Рівного.

Зеленський анонсував підготовку кадрових рішень на урядовому рівні

Володимир Зеленський (фото з відкритих джерел)

Зеленський підкреслив, що кадрові рішення стосуються добудови обʼєктів, ключових пріоритетів відновлення та людей, які здатні забезпечити повну реалізацію державних завдань. Окрім цього, президент зазначив, що уряд готує додаткові рішення, щоб уже цієї осені більше українських дітей могли навчатися в школах не онлайн, а в звичайному режимі, наскільки це можливо в умовах війни.

Ці заходи спрямовані на покращення умов для нормального шкільного життя дітей в Україні, враховуючи нинішню ситуацію.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що Зеленський сказав, хто може ухвалити рішення про відмову від територій в обмін на мир. Питання про здачу українських територій в обмін на мир з Росією не може бути вирішене без згоди українського народу, заявив президент Володимир Зеленський в інтерв’ю французькій газеті Le Monde. При цьому він підкреслив, що офіційно таких пропозицій ніхто не робив. 

Окрім того, Зеленський вказав на численні публічні заяви щодо можливості обміну територій на гарантії безпеки, НАТО чи ЄС, але наголосив, що офіційних пропозицій такого характеру не надходило.

При цьому Зеленський знову підкреслив, що Україна ніколи не віддасть своїх територій. За його словами, влада не має права відмовлятися від них. Це може статися лише за бажанням українського народу, додав президент.
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини