Головна Новини Політика президент Зеленський заявив, що протести в Білорусі позначаться на Україні
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський заявив, що протести в Білорусі позначаться на Україні

Під час наради експерти аналізували в деталях обстановку в Білорусі та оцінили всі можливі сценарії конфлікту для України

17 серпня 2020, 15:20 comments1759
Поділіться публікацією:

Сьогодні президент України Володимир Зеленський провів закриту нараду у зв'язку з різким загостренням ситуації в Білорусі. Лідер нашої держави заявив, що події в сусідній країні можуть істотно вплинути на Україну, — повідомляє Офіс президента.

Зеленський заявив, що протести в Білорусі позначаться на Україні

Під час наради експерти проаналізували в деталях обстановку в Білорусі та оцінили всі можливі сценарії подальшого розвитку сьогоднішнього внутрішньополітичного загострення, включаючи різні типи ескалації та гібридні типи світових конфліктів. Також Зеленський з керівниками розвідувальних органів України та силових структур провели аналіз ризиків безпосередньо для України, що виникають у зв'язку з тим чи іншим розвитком ситуації. В ОП кажуть, що за підсумком зустрічі президент дав важливі для країни розпорядження, суть яких не розголошують.

Нагадаємо, на сьогоднішньому мітингу в Білорусі Олександр Лукашенко, перемогу якого на виборах  визнають не всі країни, розповів про можливість повторного голосування. 

Також ми писали, що вчора новообраний президент Білорусі Олександр Лукашенко на мітингу біля Будинку уряду виголосив промову про протести у своїй країні. Користувачі розібрали виступ Лукашенко на меми та порівняли його з не менш популярним свого часу в Мережі виступом екс-президента України Віктора Януковича.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини