Головна Новини Політика президент Зеленський висунув до Кабміну нову вимогу
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський висунув до Кабміну нову вимогу

Президент України вимагає, щоб населенню чітко пояснили, як буде працювати адаптивний карантин далі

3 серпня 2020, 16:38 comments1546
Поділіться публікацією:

Володимир Зеленський висунув вимогу до Кабінету міністрів України, щоб почалася комунікація між урядом і громадянами з питань адаптивного карантину. Про це повідомляє Офіс президента.

Зеленський висунув до Кабміну нову вимогу

Головне, чого хоче добитися президент, — це детального пояснення громадянам, чому окремі регіони країни потрапили в червоний список карантинних зон.

У відповідь президенту прем'єр-міністр України Денис Шмигаль привів оновлену статистику коронавируса в Україні. За словами чиновника, показник захворюваності в Україні зріс до 82,8 особи на 100 тисяч населення. При цьому заповнюваність лікарень на Закарпатті становить 69%, а в Києві, Івано-Франківській, Львівській, Рівненській областях і на Буковині — понад 40%.

Як раніше повідомляли "Коментарі", починаючи з сьогоднішнього дня, 3 серпня, в Україні почали діяти нові правила адаптивного карантину. Відтепер варто пам'ятати, що всі українські міста і райони розділені на чотири зони в залежності від того, яка епідеміологічна ситуація склалася там. Нові правила говорять, що Україна відтепер розділена на 4 зони: зелену, червону, помаранчеву і жовту. Так, в районі зеленої правила карантину такі ж, як у країни в цілому. Жовта зона є буферною, і ситуація там вже насторожує



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини