Головна Новини Політика президент Зеленський виступить на Генеральній асамблеї ООН 23 вересня в онлайн-режимі
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський виступить на Генеральній асамблеї ООН 23 вересня в онлайн-режимі

На заході Зеленський виступить в онлайн-форматі

4 вересня 2020, 19:29 comments1085
Поділіться публікацією:

Президент України Володимир Зеленський планує дистанційно виступити на Генеральній асамблеї Організації Об'єднаних Націй у другій половині дня 23 вересня. Про це Укрінформу повідомила прес-секретар лідера держави Юлія Мендель.

Зеленський виступить на Генеральній асамблеї ООН 23 вересня в онлайн-режимі

Фото: zik.ua

"Не дивлячись на пандемію коронавируса в світі і скасування великої кількості заходів, Генеральна асамблея ООН відбудеться в онлайн-форматі. Зокрема, на даний час ООН підготувала попередню таблицю виступів глав держав і урядів онлайн на загальних дебатах 75-ї сесії Генасамблеї 22-29 вересня . Виступ Президента України Володимира Зеленського заплановано на 23 вересня, воно відбудеться в другій половині дня", — зазначила прес-секретар Президента.

Як відомо, був оприлюднений графік заходів високого рівня нової сесії Генасамблеї в Нью-Йорку. Так, 15 вересня відбудеться офіційне відкриття 75-ї сесії Генасамблеї, 21 вересня — урочисте святкування 75-ї річниці створення ООН, 22 вересня — початок загальних дебатів.

Щороку у вересні в Нью-Йорку починається нова, чергова сесія Генеральної асамблеї ООН. В кінці місяця проводиться так званий сегмент "високих зустрічей" за участю глав держав і урядів країн-членів ООН.

Як раніше писали "Коментарі", ООН повідомила про кількість жертв бойових дій на Донбасі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини