Головна Новини Політика президент Зеленський виконав вимогу Максима "Плохого"
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський виконав вимогу Максима "Плохого"

Президент Володимир Зеленський записав відеозвернення на вимогу Максима Кривоша

21 липня 2020, 21:12 comments2947
Поділіться публікацією:

Глава держави Володимир Зеленський став першим топовим політиком, який відреагував на вимоги Максима "Плохого" Кривоша, який з самого ранку 21 липня утримує заручників у автобусі на Театральному майдані в Луцьку.

Зеленський виконав вимогу Максима "Плохого"

Так, згідно з вимогами правопорушника, якого вже назвали терористом, щоб голови судів, міністерств, прокуратури, парламенту, церков, а також українські олігархи записали і виклали на своїх сторінках в соцмережах і в Youtube заяви про те, що саме вони — терористи в законі.

Що стосується Зеленського, то йому необхідно звернутися у відеозверненні до всіх зі словами: "фільм Земляни 2005 дивитися всім".

Незважаючи на такі, м'яко сказати, незвичайні вимоги, що гарант виконав ці умови на своїй сторінці в Facebook, від себе нічого не додаючи.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що луцький терорист випустив трьох заручників з автобуса — пенсіонерку, вагітну жінку і дитину підліткового віку. За словами заступник голови МВС Антона Геращенка, Максим Кривош продовжує утримувати приблизно десять осіб.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини