Головна Новини Політика президент Зеленський відреагував на вбивство медика на Донбасі
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський відреагував на вбивство медика на Донбасі

Володимир Зеленський заявив, що війна на Донбасі буде продовжуватися, поки бойовики ведуть обстріл українських позицій

14 липня 2020, 20:09 comments1791
Поділіться публікацією:

Президент України Володимир Зеленський заявив, що вбивство військового медика і поранення бійців під час спроби вивезти тіло загиблого на Донбасі є трагедією. Про це повідомляє пресслужба Офісу президента.

Зеленський відреагував на вбивство медика на Донбасі

Повідомляється, що глава держави контролює ситуацію. Крім того, Зеленський направив на місце події головнокомандувача ЗСУ Руслана Хомчака та заступника керівника Офісу президента Романа Машовця.

За словами Володимира Зеленського, вчорашнє вбивство є ще військовий одним доказом цинізму, брехні та нелюдяності бойовиків. Голова держави акцентує увагу на тому, що тут немає ніякої подвійного трактування. Він відзначає, що війна триває і вчорашнє вбивство, засідка і повторне вбивство доводять це.

Президент звертає увагу на те, що війна буде продовжуватися до того часу, поки з іншого боку лінії розмежування бойовики відкривають вогонь після оголошення режиму "тиші".

Зеленський заявив, що війна триватиме, поки з іншого боку лінії фронту є зацікавлені в дестабілізації ситуації та поки бойовики відкривають вогонь після підтвердження режиму "тиші" з білим шоломах і медикам.

Зазначимо, 13 липня під час евакуації тіла військовослужбовця недалеко від селища Зайцеве українські військові потрапили в засідку бойовиків. Окупанти відкрили вогонь по українських військових зі стрілецької зброї, в результаті чого загинув військовий медик, один воїн отримав поранення, а ще один — бойову травму. Бойовики продовжили обстріл з гранатометів різних систем і великокаліберних кулеметів. Через це тіло загиблого військового не змогли вивезти. Тіла військових зараз знаходяться на місці події, їх потрібно евакуювати.

Нагадаємо, експерти назвали причини загострення ситуації на Донбасі й зробили прогноз для подальшого розвитку конфлікту в зоні ООС.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини