Головна Новини Політика президент Зеленський прокоментував отруєння Навального: "Це був замах"
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський прокоментував отруєння Навального: "Це був замах"

Президент України сподівається, що подробиці трагічного інциденту з російським опозиціонером стануть відомі світові найближчим часом

15 вересня 2020, 18:59
Поділіться публікацією:

Глава держави Володимир Зеленський, перебуваючи з робочим візитом в Австрії, прокоментував отруєння російського політика і борця з корупцією Олексія Навального, який, згідно з німецьким експертам, був отруєний військовим отрутою "Новачок".  Про це повідомляє агентство "РБК-Україна" .

Зеленський прокоментував отруєння Навального: "Це був замах"

Так, на переконання українського гаранта, даний інцидент був спровокований з метою зазіхнути на здоров'я і життя ярого критика путінського режиму в Росії. Зеленський підкреслив, що разом із західними колегами дотримується думки, що Навальний піддався реальному замаху.

"Ми всі засуджуємо замах на Навального. І весь світ, не тільки ми, мені здається, чекає на більш детальні речі з приводу цього замаху. Ми віримо, що найближчим часом вони з'являться", — відмітив президент України.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Олексій Навальний вперше опублікував своє фото в соціальній мережі Instagram після виходу з коми, де поділився враженнями від свого стану здоров'я.

Відзначимо, що блогер і політик виглядає блідим і дуже схудлим.






Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини