Головна Новини Політика президент Зеленський обговорив вагнеровців із Лукашенком: що вимагає
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський обговорив вагнеровців із Лукашенком: що вимагає

Зеленський провів телефонну розмову із білоруським лідером Лукашенком щодо найманців ПВК Вагнера

5 серпня 2020, 15:17 comments1129
Поділіться публікацією:

Український президент Володимир Зеленський хоче, щоб затримані у Білорусі найманці ПВК Вагнера були передані в Україну. Про це йдеться у повідомленні гаранта у Twitter.

Зеленський обговорив вагнеровців із Лукашенком: що вимагає

Так, глава держави поспілкувався телефоном з президентом Республіки Білорусь Олександром Лукашенком сьогодні, 5-го серпня, напередодні президентських виборів у Білорусі та підготовки візиту Зеленського до Мінська. Йшлося про вагнерівців, які нещодавно були затримані у сусідській країні за підозрою у тероризмі.

"Провів телефонну розмову з президентом Лукашенком. Сподіваюся, що підозрювані в терористичній діяльності на території України будуть нам передані для притягнення до кримінальної відповідальності згідно з чинними міжнародно-правовими документами", — йдеться у повідомленні.

Як повідомлялося раніше, серед 200 найманих бійців з російського збройного формування "Вагнер", затриманих в Білорусі, один був ідентифікований як Андрій Бакуновіч. Раніше він належав до спецпідрозділу української міліції "Беркут" і міг бути причетним до злочинів на Майдані в лютому 2014-го року.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини