Головна Новини Політика президент Зеленський їде на український курорт, - ЗМІ
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський їде на український курорт, - ЗМІ

У пресслужбі Зеленського цю інформацію ще не підтвердили

11 вересня 2020, 15:00 comments1171
Поділіться публікацією:

Завтра в курортну Одесу з офіційним візитом може прилетіти президент України Володимир Зеленський. Про це з посиланням на джерела повідомляє інтернет-видання "Одеса-медіа".

Зеленський їде на український курорт, - ЗМІ

На ресурсі говориться про те, що приїзд президента в Одесі очікують завтра вранці, проте в пресслужбі Зеленського цю інформацію ще не підтвердили, як і не оголосили програму його візиту.

Варто відзначити, що раніше планувалося, що глава держави приїде в курортне місто України ще 3 вересня, щоб поспостерігати за підйомом затонулого танкера "Делфі". Але оскільки роботи тоді затягувалися, з візитом вирішили почекати.

Нагадаємо, в тристоронній контактній групі по Донбасу назвали причину, по якій президент Володимир Зеленський не може публічно занадто жорстко критикувати дії Кремля. Подібні заяви можуть спровокувати нове загострення, заявив представник України в ТКГ Сергій Гармаш. Президент опинився в непростій ситуації, впевнений Гармаш. На всі зміни обстановки на Донбасі він повинен реагувати в публічній площині гранично обережно. Інакше Росія може піти на ескалацію конфлікту.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини