Головна Новини Політика президент Заяви не приносять спокою: Зеленський відповів на "мирні" ініціативи президента Бразилії щодо України
commentss НОВИНИ Всі новини

Заяви не приносять спокою: Зеленський відповів на "мирні" ініціативи президента Бразилії щодо України

Президент Бразилії заявив про готовність бути посередником між Україною та Росією і навіть представив свій "мирний план".

7 серпня 2023, 19:05
Поділіться публікацією:

Заяви бразильського президента Луїса Інасіу Лули да Сілви щодо "мирного" врегулювання війни в Україні не приносять спокою. Адже Володимир Путін нічим не відрізняється від будь-якого колонізатора, тож дивно говорити про безпеку Росії.Таку заяву зробив президент України Володимир Зеленський, повідомляє La Nación.

Заяви не приносять спокою: Зеленський відповів на "мирні" ініціативи президента Бразилії щодо України

Володимир Зеленський (фото з відкритих джерел)

Український президент заявив, що йому здається — президент Бразилії людина з досвідом. Також Володимир Зеленський зазначив, що не зовсім розуміє це. Мова йде про "мирні" ініціативи  бразильського президента

"Заяви Лули зовсім не приносять спокою. Дивно говорити про безпеку Росії. Тільки Росія, Путін і Лула говорять про безпеку Росії, про гарантії, які повинні бути надані для безпеки Росії", — заявив Володимир Зеленський.

Також глава держави зазначив, що у президента Бразилії є власна думка. А ще — додав, що не обов'язково, щоб думки Бразилії збігалися з думками Путіна.

"Ваша країна ні з ким не воює, і вашу країну Бразилію сьогодні набагато більше поважають у світі, ніж Росію. Людей поважають, поважають їхнє бачення, їх бачення світу. Бразилія миролюбна країна", — пояснив президент України.

На думку Володимира Зеленського, Путін нічим не відрізняється від будь-якого колонізатора. Адже він бреше, постійно маніпулює, постійно водить в оману людей.  

"Чому потрібно погоджуватися з наративами Путіна? Чесно кажучи, якщо президент Лула хоче мені щось сказати, нехай він сяде і скаже мені. І я думаю, що ми покінчимо з цим", — додав Зеленський.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що у Зеленського різко відповіли на чергову абсурдну заяву Кремля. Правда полягає в тому, що немає жодних територій України, які нібито занесені до "Конституції РФ". Є лише тимчасово окуповані територією-агресором території, які будуть повернуті під контроль України. Таку заяву висловив радник глави Офісу президента Михайло Подоляк.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини