Головна Новини Політика президент Залужний та Сирський приймали вітання від Зеленського: що подарував президент
commentss НОВИНИ Всі новини

Залужний та Сирський приймали вітання від Зеленського: що подарував президент

Залужний отримав у подарунок від президента зброю, а Сирський – картину

27 липня 2023, 12:08
Поділіться публікацією:

Президент України Володимир Зеленський "поєднав" привітання військовим командувачам – Валерію Залужному та Олександру Сирському, які святкували свої Дні народження у липні. Як повідомляє портал "Коментарі", про це йдеться в офіційному повідомленні глави держави в соцмережах.

Залужний та Сирський приймали вітання від Зеленського: що подарував президент

Володимир Зеленський та Валерій Залужний. Фото з відкритих джерел

Володимир Зеленський наголосив, що можливість для привітання випала у четвер на засіданні Ставки верховного головнокомандувача на Дніпропетровщині.

"Мав можливість привітати з минулим днем народження головнокомандувача Збройних сил України Валерія Залужного (він народився 8 липня) та командувача Сухопутних військ ЗСУ Олександра Сирського (він народився 26 липня). Нагородив генерала Залужного іменною вогнепальною зброєю. Генерал-полковнику Сирському подарував картину, яка відображає подвиг українських воїнів і повагу до них", – заявив Зеленський.

Читайте також на порталі "Коментарі" — головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний заявив в інтерв'ю Washington Post, що коли йде війна і ворог намагається тебе убити, то не може бути заборон щодо того, щоб завдавати ударів по ворожій території. І якщо Захід не дозволяє нам цього робити своєю зброєю, Україна робить і робитиме – своєю. Також Залужний наголосив, що як тільки у нас будуть необхідні засоби – ми відвоюємо Крим. Про що говорять ці заяви? Чому Захід продовжує дозовано надавати Україні необхідну військову допомогу, а щось (ті ж сучасні винищувачі та далекобійні ракети) не дає досі? Портал "Коментарі" із цими питаннями звернувся до експертів.

Також видання "Коментарі" повідомляло – у Залужного змінили тактику через великі втрати на початку контрнаступу: подробиці.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини