Головна Новини Політика президент Забудьте про погоду: Зеленський зробив заяву про воєнні дії взимку
commentss НОВИНИ Всі новини

Забудьте про погоду: Зеленський зробив заяву про воєнні дії взимку

Говорячи про воєнні дії взимку, президент Зеленський зазначив, що Україна не повинна давати Путіну перепочинок

18 вересня 2023, 07:10
Поділіться публікацією:

Українська армія має серйозні успіхи в ході цього контрнаступу, а отже, зупинятися чи робити паузу з наближенням зими немає сенсу. Україна продовжить свій контрнаступ, незважаючи на погіршення погодних умов. Як повідомляє портал "Коментарі", таку заяву в інтерв'ю "CBS" зробив президент України Володимир Зеленський.

Забудьте про погоду: Зеленський зробив заяву про воєнні дії взимку

Володимир Зеленський. Фото: сайт Офісу президента

Глава української держави наголосив на тому, що сьогодні українські війська на різних ділянках фронту мають ініціативу. І дня не минає, щоби українська армія не просувалася вперед.

На запитання журналіста про воєнні дії взимку Володимир Зеленський заявив, що Україна не може зменшувати темп і гаяти час.

"Забудьте про погоду тощо. У місцях, куди на бронетехніці не проїхати – летимо. Якщо ми не вміємо літати – відправимо дрони. Ми не повинні давати Путіну перепочинок", – зазначив український президент.

Читайте також на порталі "Коментарі" — міжнародній спільноті треба перестати жити ілюзіями та відповідати на скиглі терористичної Росії про відсутність переговорів з Україною. Про це у себе на Twitter розповів радник глави Офісу президента Михайло Подоляк.

Також видання "Коментарі" повідомляло — про те, щоб припинити обстріл анексованого Криму не може бути й мови. Удари по українському півострову продовжуватимуться доти, доки Україна не звільнить Крим і всі росіяни не покинуть українську землю. Про це в інтерв'ю "Українському радіо" заявив секретар РНБО Олексій Данілов.

Раніше "Коментарі" писали – в Інституті вивчення війни назвали ділянку фронту, де ситуація для росіян стрімко погіршується.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Бог

18 вересня 2023, 09:47

Ну и идиотизм вы пишите! Перепочинок нужен Западу,у которого уже заканчиваються снаряды и ракеты для всу.А по роводу успехов,да,кое-что есть,но с учетом потерь эти ",победы" не стоят стольких жизни украинских солдат.


Новини