Головна Новини Політика президент З'явилась реакція Зеленського на російський удар авіабомбами по Запоріжжю
commentss НОВИНИ Всі новини

З'явилась реакція Зеленського на російський удар авіабомбами по Запоріжжю

Володимир Зеленський відреагував на удар Росії по Запоріжжю.

сьогодні, 12:34
Поділіться публікацією:
Автор:
avatar

Slava Kot

Президент України Володимир Зеленський відреагував на російський удар по Запоріжжю, де армія РФ використала керовані авіаційні бомби (КАБ) і влучила у житлові будинки.  За словами президента, це черговий прояв російського терору, який не знає павз у війні в Україні.

З'явилась реакція Зеленського на російський удар авіабомбами по Запоріжжю

Президент України Володимир Зеленський. Фото з відкритих джерел

Володимир Зеленський у соціальних мережах прокоментував удар Росії по Запоріжжю, де його текст супроводжує відео з руйнуваннями житлових будинків у місті.

"Російський удар по Запоріжжю сьогодні – авіабомби. Пошкоджені звичайні житлові будинки, в одному з них зруйнований під’їзд. Також є пошкодження міської інфраструктури, залізниці. Загалом були поранені 13 людей, двох вдалося врятувати з-під завалів. Я дякую всім службам, які оперативно відреагували й надали необхідну допомогу людям. Зараз ще триває розбір завалів", — сказав Зеленський.

Володимир Зеленський також розповів, скільки Росія використала авіаційних бомб, дронів-камікадзе та ракет для ударів по Україні впродовж тижня. За словами президента, агресію Росії можна зупинити лише спільною підтримкою України та тиску на Кремль.

"Загалом тільки за один цей тиждень російська армія застосувала майже 900 авіаційних бомб, більш ніж 300 "шахедів" і понад 40 ракет. Цей російський терор не знає пауз, і його можна зупинити тільки єдністю світу – єдністю в підтримці України та єдністю в тиску на Росію за війну", — підсумував Зеленський.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Росія готує наступ на Запорізьку область.

Також "Коментарі" писали про те, що план перемоги Зеленського може стати небезпечним для України.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини