Головна Новини Політика президент Ярош запропонував Зеленському прийняти закон про колаборантів: що це значить
commentss НОВИНИ Всі новини

Ярош запропонував Зеленському прийняти закон про колаборантів: що це значить

Це допоможе визначити своїх і чужих

7 лютого 2021, 12:30 comments1971
Поділіться публікацією:

Колишній керівник "Правого сектора" і командувач УДА Дмитро Ярош закликав Президента України Володимира Зеленського прийняти закон "Про колабораціонізм", який повинен розставити всі крапки над "i" в питаннях "свій-чужий". Про це Ярош написав на своїй сторінці в Facebook.

Ярош запропонував Зеленському прийняти закон про колаборантів: що це значить

За його словами, після прийняття Закону Верховною Радою влада зможе навести порядок в політичній системі держави та ліквідує діяльність проросійських сил.

Також він сказав, що такий закон позбавить громадян від духовного впливу "РПФ-ФСБ" (натяк на УЦП Московського патріархату).

Ярош зазначив, що таким чином Україна зможе вибити з рук Кремля фінансово-економічні важелі для впливу на ситуацію в Україні.

Він сказав, що прийняття цього закону дозволить українцям завдавати поразки своєму одвічному ворогові,  не проливаючи крові. Також Ярош підкреслив, що це надихне українських солдатів на звільнення окупованих районів Луганщини, Донеччини та Криму.

В кінці Ярош сказав, що таке рішення буде першим кроком реалізації плану деокупації наших територій.

Після рішення Зеленського про введення в дію санкцій РНБО проти каналів 112, NewsOne і Zik Ярош закликав Зеленського також закрити телеканали "Інтер" та "Наш".

Колабораціонізмом називають умисну і усвідомлену співпрацю з ворогом для роботи проти інтересів своєї держави під час війни.

У міжнародному законодавстві колабораціонізм заведено трактувати як державну зраду.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, що Кулеба розповів про реакцію Росії на закриття каналів Медведчука.

Дивіться також, як терорист "Моторола" стріляв по житлових кварталах в Донецьку.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

непутин

8 лютого 2021, 10:11

фролупе ...Ещё один бендерлох нарисовался . Иди казе в трещину патриот-идиот активист-ананист целуй парашу в очко вместе с ярошами .

Фрол

8 лютого 2021, 02:31

Ярошу РЕСПЕКТ!!! Он правильно нацеливает Президента на опи..динительный шлепок по членам антиукраинской платформы

Фрол

8 лютого 2021, 02:30

Для непутин ----------------------- говоришь, что жителям Д и Л не понравилась новая власть? И они взялись за оружие поэтому? Ну правильно? И они позвали Путина - разве не так? И после этого ты, тварь, еще живешь в Украине? Гори в аду, касапское дерьмо!!!

Фрол

8 лютого 2021, 02:23

непутин, .... чого ти таке дурне?

непутин

7 лютого 2021, 16:33

Валентина , да и где война ? Во первых меньше надо было скакать по майданам и делать госперевороты . И жителям Донецкой и Луганской области конечно же это не понравилось да и многим другим областям и люди не захотели иметь ничего общего с террористами госперевотчиками . И нинадо называть это войной .

Валентина

7 лютого 2021, 15:36

непутин, Потому что с Россией война а с США нет.

непутин

7 лютого 2021, 15:15

Почему агентом кремля быть - плохо а агентом америки - хорошо ? Дружить с россией значитбыть против украины а дружить с пиндосами значит за украину и супер патриотизм .

гость

7 лютого 2021, 15:04

К стати,господин ЯРОШ пора снова браться за политику и есть довыборы в ВРУ и там ждут люди патриотов ибо вы сможете поднять вопрос о передачи в собственност страны облгазы и енергосистемы захваченые олигархами и они поднимают тарифы.ТАК что пора в бой !!!!и мы поддержим

гость

7 лютого 2021, 14:59

А почему еврейские организации молчат на то,что ФСБроссии начало использовать граждан еврейской национальности для агитации за русский мир-в УКРАИНЕ это рабинович,пальчевский,бойко, кацман,спивак,коломойский сК-.а РОСИИ для прыкрытия воровства путина и нападкам на ЗАПАД используют ротенберга,жириновского,дерипаску и им подобным.ПОЧЕМУ неиспользовать санкции против них ибо они то специально РАЗЖИГАЮТ АНТИСЕМЕТИЗМ нетолько в этих странах но и в польше,прибалтике и тп.НЕПОНИМАЮ, такого молчания от организации ВИЗЕНТАЛЯ,которая понимает шум что гдето на синагоге что то нарисовали-к стати скорее всего именно вот такие-евреи-а тут просто ПРОВОКАЦИЯ НЕПРЫКРЫТАЯ

украинец

7 лютого 2021, 14:52

ярош - питар дырявый. Тебе и твоим миньонам на последних выборах сказали - иди на йух, тварь продажная.

гость

7 лютого 2021, 14:44

А я бы посоветовал ПРИЗИДЕНТУ призвать на переподготовку в ЗСУ всех тех мордатых-журналистов-с телеканалов медведчука,а также сынов и зятей главарей ОПЗЖ и некоторых лично и поставил их во вторую линию на ремонт техники и в госпиталь медбратом.ВЫ неповерете как все измениться

гость

7 лютого 2021, 14:40

ця пропозиція правильна і на часі ,а ще на часі почати обєднувати всі нацсили УКРАЇНИ в єдиний блок

Степан

7 лютого 2021, 14:04

Очередная еврейская скотина хайло раскрыла! Эту падаль нужно удушить в дерьме уличного сартира


Новини