Головна Новини Політика президент Ярош похвалив Зеленського за наступ на російську агентуру
commentss НОВИНИ Всі новини

Ярош похвалив Зеленського за наступ на російську агентуру

Він закликав очистити Офіс президента від агентів впливу

12 березня 2021, 14:30
Поділіться публікацією:

Колишній народний депутат і командувач Української добровольчої армії Дмитро Ярош прокоментував рішення Ради національної безпеки і оборони про доручення СБУ розслідувати приняти Харківських угод у 2010 році, а також похвалив владу за наступ на проросійські сили. Про це він написав на своїй сторінці в Facebook.

Ярош похвалив Зеленського за наступ на російську агентуру

Фото: Google

За словами Яроша, він давно чекав активних дій української влади на проросійські угруповання в Україні. Він зазначив, що цей процес є позитивним для нашої країни, не дивлячись на мотивацію влади.

Він заявив, що рішення про те, що влада розслідує співпрацю Віктора Медведчука та Тараса Козака з Росією, створюють центр протидії дезінформації та доручають розслідувати процес прийняття Харківських угод у 2010 році є вірними для нашої країни.

Ярош підкреслив, що необхідно зачистити російський вплив в Офісі президента і розслідувати зрив можливої операції із затримання бойовиків ПВК "Вагнер", припинити переслідування патріотів і активістів, закрити інші проросійські ЗМІ в Україні, прийняти закон про колабораціонізм.

Він похвалив представників влади за дії у сфері національної безпеки й оборони, і закликав не гальмувати цей процес і не здавати назад.

Довідка: 11, березня РНБО доручила Службі безпеки України розслідувати процес ратифікації Верховною Радою України Харківських угод 2010 року, які продовжили перебування Чорноморського флоту РФ в Криму на 25 років.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, що Рінат Ахметов став одним з підозрюваних в державній зраді.

Читайте також, чи можлива анексія ОРДЛОУ з боку Росії.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини