Головна Новини Політика президент Якщо посунемо росіян з півдня – вони втечуть: Зеленський зробив заяву про наступ ЗСУ
commentss НОВИНИ Всі новини

Якщо посунемо росіян з півдня – вони втечуть: Зеленський зробив заяву про наступ ЗСУ

За словами Володимира Зеленського, навіть обмежений прогрес на лінії фронту має важливе значення

11 вересня 2023, 07:25 comments3517
Поділіться публікацією:

Якщо українським захисникам вдасться ще трохи посилити тиск на російських окупантів на півдні, то росіяни самі звідти втечуть. Як повідомляє портал "Коментарі", таку заяву зробив президент України Володимир Зеленський, пише "The Economist".

Якщо посунемо росіян з півдня – вони втечуть: Зеленський зробив заяву про наступ ЗСУ

Володимир Зеленський. Фото: сайт Офісу президента

Глава української держави зазначив, що сьогодні на фронті має велике значення будь-який рух уперед.

"Зараз ми маємо рух. Це важливо", — зазначив Володимир Зеленський.

Він зазначив, що після тяжких початкових втрат і швидко адаптованої тактики українські солдати нарешті прорвали першу з трьох основних оборонних ліній Росії в Запорізькій області. Президент упевнений, що великий прорив ще попереду і ті рухи, які вже продемонстрували ЗСУ – це лише підготовка до великого ривку української армії.

"Якщо ми натиснемо на них з півдня, вони побіжать", — вважає Зеленський.

Читайте також на порталі "Коментарі" — битва дронів між Україною та Росією набирає обертів. У ніч на 10 вересня українська ППО знищила 26 дронів типу Shahed із 33. У ніч на 6 вересня силами протиповітряної оборони було знищено 23 із 33 повітряних цілей, причому росіяни атакували ракетами повітряного та наземного базування, а також дронами-камікадзе. У свою чергу, дрони постійно атакують російську територію. Причому досить ефективно, судячи з даних британської розвідки, яка розповіла про проблеми, з якими стикається РФ через удари безпілотниками. Експерти розповіли виданню "Коментарі" про історію, перспективи та загрозах для України у битвах за допомогою безпілотників.

Також видання "Коментарі" повідомляло – російський президент Володимир Путін продовжує винаходити нові версії – чому його країна напала на Україну та продовжує війну. Тепер він запевняє, що це Захід нібито спровокував РФ на таку агресію. Тим часом, нові соціологічні виміри показують, що серед росіян знижується підтримка війни. Щоправда, російська соціологія, як і соціологія під час війни – специфічне явище. Видання "Коментарі" продовжує обговорювати цю тему із експертами.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини