Головна Новини Політика президент Якої зброї точно побільшає у ЗСУ: Зеленський дав обіцянку
commentss НОВИНИ Всі новини

Якої зброї точно побільшає у ЗСУ: Зеленський дав обіцянку

Зеленський зазначив ефективність дронів у війні з РФ

6 квітня 2024, 16:20
Поділіться публікацією:

Глава української держави Володимир Зеленський зазначив, що дрони допомагають знищувати російський потенціал, а до кінця року Україна матиме в рази більше безпілотників. Як передає портал "Коментарі", таку обіцянку у Facebook дав українцям Володимир Зеленський.

Якої зброї точно побільшає у ЗСУ: Зеленський дав обіцянку

Володимир Зеленський. Фото: сайт Офісу президента України

"Українські дрони. Знищують окупанта, захищають життя наших воїнів на передовій та допомагають Україні знижувати російський потенціал війни. У небі та на морі наші дрони довели, що українська сила може перемагати російське зло. Українських дронів цього року буде більше", – висловився Зеленський.

Лідер українців подякував усім, хто постачає дрони, тренує операторів і тим, хто ними керує.

Читайте також на порталі "Коментарі" – в Офісі президента вважають, що Україна наближається до критичного моменту. Тому очікують, що Конгрес США таки ухвалить довгоочікуване рішення про фінансування допомоги Україні у квітні. Про це в інтерв'ю Politico заявив керівник Офісу президента Андрій Єрмак.

ЗМІ зазначає, що Андрій Єрмак після чергової розмови з радником президента США з нацбезпеки Джейком Салліваном залишився впевненим, що допомогу в кінцевому підсумку буде схвалено. При цьому глава ОП не уточнив, коли саме це станеться, але висловив упевненість, що Конгрес ухвалить рішення найближчим часом.

Також видання "Коментарі" повідомляло – окрім власне фронтових подій, де ситуація для України досить складна, особливо на Донеччині, де росіяни посилено атакують, бої ведуться і дистанційно (за допомогою ракет та безпілотників, причому останніми ми наводимо "шороху" в країні). агресоре), а також на дипломатичних аренах. Експерти оцінили спеціально для порталу "Коментарі", що зараз відбувається на всіх фронтах російсько-української війни.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

ufo

6 квітня 2024, 16:47

вова, языком чесать - не мешки ворочать. Ты лучше расскажи как там предидущий миллион поживает ? Сколько из них уже поставлены военным? А как знаменитая армия дронов себя чувствует? Уже всех победила?

Ігор

6 квітня 2024, 15:30

Ще мільйон дронів. Чи вже мільярд?


Новини