Головна Новини Політика президент Яка головна задача стоїть перед Україною і НАТО — Зеленський
commentss НОВИНИ Всі новини

Яка головна задача стоїть перед Україною і НАТО — Зеленський

Президента турбує безпека акваторії Чорного моря

23 червня 2021, 15:31
Поділіться публікацією:

Співпраця української держави з Північноатлантичним Альянсом та іншими іноземними партнерами стосується багатьох важливих питань. Серед них і безпекові. За словами президента України Володимира Зеленського, наразі однією з основних тем на порядку денному є забезпечення спокою і миру в регіонах акваторії Чорного моря, повідомляє "Сегодня".

Яка головна задача стоїть перед Україною і НАТО — Зеленський

Зеленський хоче посили безпеку акваторії Чорного моря. Фото з відкритих джерел

Таку заяву глава держави зробив на спільному брифінгу з президентом Грузії Саломе Зурабішвілі, яка завітала до України з офіційним візитом.

Зеленський впевнений, що багатьом іноземним партнерам України, в тому числі й Грузії, дуже важливо знати, що Чорне море — абсолютно безпечна зона. Це позитивно вплине і на торгову галузь, і на судноплавство загалом.

Саме тому, за словами президента, нашій країні разом із "сусідами" по Чорному морю і представниками НАТО слід посилити різні безпекові заходи, що стосуються цього регіону.

Володимир Зеленський підкреслив, що дипломатична робота в цьому напрямі ведеться активно, безпосередня співпраця відбувається і з представниками грузинської сторони.

До слова, ймовірно, що заяви про необхідність убезпечити Чорноморський регіон — не порожні слова. Це прямо підтверджують сьогоднішні події, пов'язані з пересуваннями британського військового корабля Defenfer. Раніше ми повідомляли, що представники російського флоту обстріляли есмінець (благо — попереджувальними пострілами), коли той наблизився до берегів Кримського півострова. Більше деталей можна дізнатися в нашому матеріалі.

Також "Коментарі" розповідали про те, навіщо в Кремлі вирішили направити додаткову кількість військовослужбовців на територію анексованого Криму. Подробиці — в нашій публікації.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

ККК

23 червня 2021, 20:22

Ну какая задача?! Зеленое гавно свою жопу вазелином смазал и готов принимать НАТО)))

Харя Кришны

23 червня 2021, 14:57

К задачам НАТО зеленский имеет такое же отношение, как к освоению Марса. А задача Украины - скинуть с трона этого идиота, который уже раздражает всех вменяемых политиков.


Новини