Головна Новини Політика президент "Я охолонув до НАТО": Зеленський повідомив позицію України щодо Альянсу
commentss НОВИНИ Всі новини

"Я охолонув до НАТО": Зеленський повідомив позицію України щодо Альянсу

Президент повідомив, що НАТО боїться конфронтації з Росією

8 березня 2022, 13:02 comments6004
Поділіться публікацією:

Президент України Володимир Зеленський повідомив, що не буде більше щосили домагатися вступу України до НАТО, адже наразі не бачить перспектив через ігнорування Альянсом нашої держави. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на заяву Зеленського в інтерв'ю американській телекомпанії  ABC News.

"Я охолонув до НАТО": Зеленський повідомив позицію України щодо Альянсу

Президент України Володимир Зеленський - фото з відкритих джерел

"Щодо НАТО, я охолонув до цього питання після того, як ми зрозуміли, що НАТО не готове прийняти Україну. Альянс боїться суперечливих речей і конфронтації з Російською Федерацією", – заявив Зеленський.

Зеленський також наголосив, що Україна не буде країною, яка "просить щось навколішки".

"І ми не маємо наміру бути такою країною, я не хочу бути таким президентом", — наголосив президент України в інтерв'ю.

Як повідомляли раніше "Коментарі", декілька держав проти того, щоб надати цього тижня Україні статус країни-кандидата на вступ до ЄС. Ці держави прагнуть, щоб Єврокомісія спочатку надала оцінку готовності України до процесу набуття членства в ЄС, перш ніж буде ухвалено рішення. Як повідомив один із дипломатів, ці країни бажають зосередитися насамперед на наданні підтримки Україні та зупиненні війни, а не на запуску процесу, який може тривати десятиліття. 

Також "Коментарі" писали, чому Росія пішла на переговори з Україною вже на другий день війни. Арестович зазначив, що вимоги Росії поступово знижуються. Арестович наголосив, що переговори з Україною ініціювала саме російська сторона на другий день вторгнення в Україну. За інформацією радника голови ОП, у світовій історії немає аналогів такій швидкості. Арестович повідомив можливі причини таких швидких дій з боку Росії.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ольга

8 березня 2022, 14:23

А я охолола до всiх вас,пiсля того,як Ви кинули напризволяще людей,якi з початку вiйни сидять по пiдвалах в Гостомелi:без свiтла,без зв'язку,без тепла,а сьогоднi-i без газу.Ви евакуюете людей iз Iрпiня,iз Сум,iз iнших мiст.А в Гостомелi не вашi люди?Ви просто кинули людей.Там моi дiти i я не знаю,як iм допомоги Тепер я розумiю,ми нiкому не потрiбнi!

Павло

8 березня 2022, 13:12

Нахер этих гондурасов...они только "призывают" выражают "сочувствие" и "поддерживают" кинули нам как собаке кость эту кучку оружия мол "завалите хлебало и радуйтесь"....


Новини