Головна Новини Політика президент "Я хочу усміхатися разом із тобою": Олена Зеленська ніжно привітала чоловіка з 45-річчям (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

"Я хочу усміхатися разом із тобою": Олена Зеленська ніжно привітала чоловіка з 45-річчям (ФОТО)

Зеленська розповіла, як він змінився за цей рік

25 січня 2023, 21:10 comments1006
Поділіться публікацією:

Сьогодні, 25 січня, президент України Володимир  Зеленський святкує свій день народження . Лідеру нашої країни виповнилось  45 років.  Олена Зеленська   оприлюднила  привітання  коханому  з  приводу цієї дати  на власній сторінці в соціальних мережах.

"Я хочу усміхатися разом із тобою": Олена Зеленська ніжно привітала чоловіка з 45-річчям (ФОТО)

Олена та Володимир Зеленські (фото з відкритих джерел)

"Мене часто запитують про те, як ти змінився за цей рік. І я завжди відповідаю: "Не змінився. Він той самий. Той самий хлопець, якого я зустріла, коли нам було по сімнадцять". Але насправді дещо змінилося: ти набагато менше усміхаєшся нині. Наприклад, так, як на цьому фото… Я бажаю тобі більше причин для усмішки. І ти знаєш, що для цього треба. Ми всі знаємо", — це рядки з вітання  першої леді нашої країни.

Ще Олена Зеленська додала у вітанні, що зичить  чоловіку  здоров'я. Також в першої леді є особливе прохання  до іменинника, зокрема його дружина мріє про те, щоб вона завжди могла  посміхатись, залишаючись поруч з  ним.

"Впертості в тебе вистачить. Головне – щоб вистачило здоров’я. Тож будь здоровий, будь ласка! Я хочу усміхатися разом із тобою завжди. Подаруй мені цю можливість!", — підсумувала  перша леді країни.

”Я хочу усміхатися разом із тобою”: Олена Зеленська ніжно привітала чоловіка з 45-річчям (ФОТО) - фото 2

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що Олена Зеленська розповіла, чи змінився Володимир Зеленський за час війни. Дружині президента журналісти  поставили запитання про те, чи впливає війна на її чоловіка і чи змінилась зараз  його поведінка. Олена Зеленська дала відповідь, що її чоловік  увесь час був  людиною, на яку будь-коли можливо покластись і зараз про це знають  у всьому  світі.  Про це перша леді нашої країни сказала, відповідаючи на запитання представників  Rzeczpospolita.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини