Головна Новини Політика президент “Я б зробив це завтра”: Зеленський зробив нову заяву про вибори під час війни
commentss НОВИНИ Всі новини

“Я б зробив це завтра”: Зеленський зробив нову заяву про вибори під час війни

Зеленський вважає, що потрібно думати, як провести вибори в умовах воєнного стану

21 січня 2024, 23:30
Поділіться публікацією:








 Український президент  Володимир Зеленський  висловив готовність  до проведення виборів в умовах воєнного стану, коли  вдасться  здолати  наявні перешкоди, що заважають голосувати в умовах війни. При цьому він  дотримується думки, що "треба думати, як це зробити".

“Я б зробив це завтра”: Зеленський зробив нову заяву про вибори під час війни

Володимир Зеленський (фото з відкритих джерел)

Про це  глава держави сказав, відповідаючи на запитання  журналістів  британського телеканалу Channel 4 News.

"Ось вам моя відповідь: якби я міг зробити це завтра, я б зробив це завтра... Нам треба змінити обставини та закон", -  пояснив він, даючи  відповідь на запитання про  ймовірність  проведення президентських  виборів, які мали би бути  весною 2024 року.

При цьому лідер України зауважує, що вибори президента відкладаються не з його примхи, а на вимогу закону:

"Я просто не спроможний їх провести через закон, який мені це забороняє. Тобто він забороняє не мені проводити вибори, а забороняє вибори в цілому всім інституціям зробити", –  наголосив він.

Також глава держави  додає, що проблеми існують  не тільки у законодавчій забороні щодо проведення виборів під час воєнного стану.

"Навіть якщо це можна було зробити, що робити з окупованими територіями? І як провести вибори, якщо у нас понад 6 млн людей за кордоном, а формату онлайн-виборів, на жаль, немає", –  підсумував  Володимир Зеленський.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що Зеленський заявив, що не бачить зараз потреби мобілізувати півмільйона українців. Глава держави  Володимир Зеленський  сказав, що не бачить  тепер потреби мобілізувати до  війська  півмільйона людей. Зеленський  повідомив, що на забезпечення мобілізації та військових партнери не надали коштів.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

УКРАЇНЕЦЬ

22 січня 2024, 00:12

зеленський ти брехло та фашист мінорський!!! в березні закінчуеться твій сраний термін ти підеш сам або тебе і всих депутатів винисуть в пакетах!!! Як на мене краще би вас всих до стінки поставили і тра-та-та!!! Залужного в президенти!!!

ККК

22 січня 2024, 00:04

Лучше бы ты гнида жидовская повесилась бы сама!


Новини