Головна Новини Політика президент Чи виконав Зеленський «стадіонні обіцянки» - КВУ
commentss НОВИНИ Всі новини

Чи виконав Зеленський «стадіонні обіцянки» - КВУ

Комітет виборців України заявив, що президент Володимир Зеленський не дотримався більшості обіцянок, які озвучував під час дебатів із Петром Порошенком на стадіоні

19 квітня 2021, 14:23
Поділіться публікацією:

Два роки тому, 19 квітня 2019 року, відбулися дебати Володимира Зеленського з Петром Порошенком на НСК "Олімпійський". Як повідомляє Комітет виборців України (КВУ), основні озвучені Зеленським "стадіонні обіцянки" поки що не виконані.

Чи виконав Зеленський «стадіонні обіцянки» - КВУ

Дебати Зеленського та Порошенка у 2019 році. Фото з відкритих джерел

За оцінкою КВУ, низку обіцянок не було виконано. Йдеться про питання деолігархізації, зростання добробуту населення, реалізацію медичної та інших реформ. Припинення війни також не відбулося. Серед того, що вдалося зробити за цей час, названо прогрес у сфері будівництва доріг, закони щодо імпічменту президента та скасування депутатської недоторканності.

КВУ нагадав низку зауважень Зеленського, які той озвучував у 2019 році на "стадіонних дебатах":

1. Добровольці й патріоти опинилися у в'язницях, бо для вас вони — загроза?

2. Як так сталося, що Україна майже найбідніша країна за найбагатшого президента за всю історію?

3. Якщо ліків якісних немає, доступних цін на ліки немає, нормальних умов у лікарнях немає, нормальних зарплат у лікарів немає, яка це нафіг медична реформа?

4. Чому всі ваші люди мають обидві руки?

5. З приводу пана Коломойського я вам одразу скажу, всі люди, які порушують закон, всі свинарчуки, гладковські, і якщо серед них буде потім Коломойський, усі сядуть за ґрати.

6. Чому війна досі не закінчилася?

У КВУ вважають, що озвучене є актуальним і нині. Повідомляється про справи проти Стерненка і Шеремета, скорочення ВВП на 4,2%, незадоволеність українців медичною реформою, неодноразові повідомлення ЗМІ про політичну корупцію в оточенні президента, відсутність відкритих справ проти олігархів.

Нагадаємо, раніше "Коментарі" разом з економістами розбиралися, наскільки реально "перекувати" українських олігархів на бізнесменів. Чи зможе Зеленський побороти суспільно-політичний устрій країни та створити "Україну без олігархів".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

тоня

19 квітня 2021, 17:16

не стаття а несенітниця..ні в одній країні за неповних два роки..можливо все зробити що обіцяють..плюс війна і ковід..навіть такий "професіонал" ЯК порошенко незміг за 5 РОКІВ...


Новини