Головна Новини Політика президент Втекти не вийде: Зеленський звернувся до окупантів на правому березі Дніпра
commentss НОВИНИ Всі новини

Втекти не вийде: Зеленський звернувся до окупантів на правому березі Дніпра

Володимир Зеленський дав пораду росіянам – здаватися в полон, щоб зберегти життя

12 листопада 2022, 08:10 comments6561
Поділіться публікацією:

Російські військові та колаборанти, які залишилися в Херсоні, мають лише один шанс на порятунок – це добровільно здатися в полон ЗСУ. У такому разі їм буде гарантовано декларація про життя. Про це повідомляє видання "Коментарі", з посиланням на заяву президента України Володимира Зеленського.   

Втекти не вийде: Зеленський звернувся до окупантів на правому березі Дніпра

Володимир Зеленський. Фото - сайт Офісу президента України

"Хочу окремо відзначити тих російських солдатів, найманців та колаборантів, яких кинули у Херсоні та інших містах півдня. Єдиний шанс на порятунок для вас – це здатися в український полон", — зазначив президент.

Володимир Зеленський наголосив, що Україна гарантує кожному російському військовому у полоні ставлення, як це прописано у законі та як про це говорить міжнародне право.

Тим російським військовим, які зараз поміняли військову форму на цивільний одяг і намагаються врятуватися таким чином президент радить не випробовувати долю, бо українські військові та правоохоронці їх все одно обчислять і знайдуть. Тоді вже відповідати надається зовсім за іншою статтею.                                                                     

Глава української держави закликав росіян не думати надто довго і якнайшвидше здаватися в український полон.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Володимир Зеленський заявив, що Путін не втомився від війни і не має наміру припиняти бойові дії в Україні.

Також видання "Коментарі" повідомляло – війна в Україні затягується: чого чекати у найближчому майбутньому – чи вщухнуть бойові дії з наближенням зими. Експерти розібрали ситуацію в ексклюзивному інтерв'ю.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини