Головна Новини Політика президент Володимир Зеленський зустрівся з другом Путіна у Греції: про що говрили
commentss НОВИНИ Всі новини

Володимир Зеленський зустрівся з другом Путіна у Греції: про що говрили

Політики зійшлися на тому, що розмова була відкритою та чесною

22 серпня 2023, 15:15
Поділіться публікацією:

Володимир Зеленський під час свого візиту до Греції зустрівся з президентом Сербії Александаром Вучичем.

Володимир Зеленський зустрівся з другом Путіна у Греції: про що говрили

Володимир Зеленський та Александр Вучич (фото з відкритих джерел)

Про це політики повідомили на своїх сторінках у соцмережах.

Варто зазначити, що останнім часом відносини між Україною та Сербією були натягнуті. Адже Сербія вважається головним союзником  Росії в Європі. Там більшість населення має проросійські погляди. Але останнім часом все ж таки намагається рухатися у бік ЄС та навіть через посередників продавала боєприпаси Україні.

 Після зустрічі з сербським президентом Володимир Зеленський заявив, що зустріч була "відкритою, чесною та продуктивною розмовою".

"Про повагу до Статуту ООН і непорушності кордонів. Про майбутнє наших народів у спільному європейському домі.Про розвиток відносин, який є нашим спільним інтересом", — написав президент України в телеграмі.

 А Вучич заявив, що переговори були "відритими та добрими".

"Поговорили з президентом України про всі важливі питання як для Сербії та України, так і для регіону та всього світу. Ми торкнулися подій в Україні, Косові та Метохії. Я ще раз зазначив, що Сербія поважає територіальну цілісність України, про що ми заявляємо ясно і недвозначно з початку конфлікту", — написав Вучич.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що Зеленський розповів на основі чого будуть будуватись мирні переговори щодо закінчення війни. Президент України Володимир Зеленський заявив, що єдиним шляхом через який можуть відбутись мирні переговори – це Формула миру. Про це Зеленський розповів під час пресконференції після переговорів з прем'єр-міністром Нідерландів Марком Рютте. 

Зеленський зазначив, що не знає про будь-які домовленості, що стосуються обміну українських територій на щось інше та вказав, що Україна буде рухатись до закінчення війни через Формулу миру.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини