Головна Новини Політика президент Володимир Зеленський зробив заяву про Бахмут
commentss НОВИНИ Всі новини

Володимир Зеленський зробив заяву про Бахмут

Зеленський розповів чи залишать українські війська Бахмут

3 лютого 2023, 18:39 comments1528
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Президент України Володимир Зеленський виступив під час пресконференції з чиновниками ЄС та згадав про Бахмут і наголосив, що східне місто ніхто не віддасть. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на "Інтерфакс-Україна".

Володимир Зеленський зробив заяву про Бахмут

Президент України Володимир Зеленський. Фото з відкритих джерел

Володимир Зеленський 3 лютого зустрічався з багатьма європейськими чиновниками, зокрема з головою Єврокомісії Урсулою фон дер Ляєн та президентом Євроради Шарлем Мішелем в рамках співпраці України та Європейського Союзу.

За підсумками саміту Україна-ЄС, Володимир Зеленський згадав про російську агресію та героїзм українців, які захищають країну. Також президент України зробив заяву про фронтове місто Бахмут та пообіцяв, що ЗСУ не залишить населений пункт.

"Здавати Бахмут ніхто не буде. Боротимемося, скільки зможемо", — повідомив президент України Володимир Зеленський.

Український президент нагадав союзникам та партнерам, що б допомогло ЗСУ вибити війська РФ з Бахмута та почати наступ з метою звільнення тимчасово окупованих територій Донбасу. На думку Зеленського це могла б бути далекобійна зброя, а Україна вже має навіть її конкретний перелік.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв про зброю, яка здатна змінити баланс сил у війні з Росією — це високоточні ракети GLSDB, які надійдуть в наступному пакеті від США. Ці ракети можуть завдавати ударів в радіусі 150 км.

Також "Коментарі" писали про те, що Міністерство внутрішніх справ створює нові штурмові бригади, які отримали назву "Гвардія наступу". Основне ядро бригаду буде складатись з нацгвардійців, поліцейських та прикордонників.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини