Головна Новини Політика президент Володимир Зеленський відреагував на ядерні погрози Путіна
commentss НОВИНИ Всі новини

Володимир Зеленський відреагував на ядерні погрози Путіна

«Він не завжди адекватний», – сказав заявив Зеленський про російського диктатора

сьогодні, 19:50
Поділіться публікацією:

Президент України Володимир Зеленський висловив думку, що російський диктатор Володимир Путін може використати ядерну зброю, але ніхто не знає, що саме він планує. Про це український лідер заявив в інтерв'ю Fox News.

Володимир Зеленський відреагував на ядерні погрози Путіна

Володимир Зеленський (фото з відкритих джерел)

Зеленський зазначив, що через непередбачуваність Путіна важко передбачити, чи він справді застосує ядерну зброю проти будь-якої країни, чи, можливо, це лише залякування.

"Ніхто не знає, що у нього в голові. Він може використати ядерну зброю проти будь-якої країни в будь-який час. Або ні. Я не впевнений, що він це зробить. Я не впевнений... Я ділюся з вами тим, що думаю, але я не Путін, дякувати Богу", — сказав президент.

Зеленський також наголосив, що він не може знати точних намірів російського президента, адже Путін не завжди діє раціонально.

 "Бо він не завжди адекватний, бо жодна адекватна людина не може просто отак прийти в Україну і робити те, що він зробив. Я думаю, що він любить своє життя і те, як він керує життям інших. Саме тому, я думаю, що він має боятися використовувати ядерну зброю", – підкреслив глава держави", — підсумував Зеленський, натякаючи на те, що Путін цінує власне життя та владу, і це може бути фактором, який стримує його від застосування такої небезпечної зброї.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що Зеленський оцінив свою зустріч з ТрампомПрезидент України Володимир Зеленський заявив, що під час зустрічі з Дональдом Трампом отримав "чітку інформацію" про те, що експрезидент США підтримуватиме Україну. Про це він розповів в інтерв'ю Fox News. 

Зеленський зазначив, що хоча не знає, хто стане президентом США після наступних виборів, він отримав запевнення від Трампа щодо підтримки України. За словами українського лідера, Трамп проявив значний інтерес до деталей ситуації на полі бою, до питань про підтримку України з боку США та причини, через які російський президент Володимир Путін розпочав вторгнення.
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини