Головна Новини Політика президент Володимир Зеленський відповів на ядерні погрози Путіна
commentss НОВИНИ Всі новини

Володимир Зеленський відповів на ядерні погрози Путіна

Путін знову пригрозив ядерною зброєю

21 вересня 2022, 17:48
Поділіться публікацією:

Володимир Зеленський відреагував на погрози Путіна щодо використання ядерної зброї. На думку українського президент ці заяви та погрози не є чимось новим. Малоймовірно, що Кремль її застосує. Про це президент  України сказав під час інтервю німецькому виданню Bild.

Володимир Зеленський відповів на ядерні погрози Путіна

Володимир Зеленський (фото з відкритих джерел)

Володимир Зеленський сказав, що не був здивований черговим шантажем РФ.

"Я не вірю, що буде використовувати цю зброю. Не думаю, що світ дозволить йому її використати", — сказав український президент.

Але все таки президент України не виключає, що Кремль може вдатися до такого небезпечного кроку.

"Погрози Путіна не можуть залишитися без уваги. Ми не можемо побачити, що у цієї людини на думці, ризики є. Бо завтра він може сказати: "крім України, ми також хочемо захопити частину Польщі, інакше ми використовуватимемо ядерну зброю". Ми не можемо піти на ці компроміси", — наголосив Володимир Зеленський.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що у Кремлі відмовилися розкривати секретний 7-й пункт указу Путіна про мобілізацію.  В указі президента Росії Володимира Путіна про часткову мобілізацію не опублікували сьомий пункт. У Кремлі відповіли відмовою на прохання розкрити його подробиці. Про це заявив прес-секретар президента Росії Дмитро Пєсков. При цьому спікер Кремля додав, що єдине, що він має право розкрити для преси – це те, що у сьомому пункті йдеться про те, що вже й так озвучив голова Міноборони Росії Сергій Шойгу, коли розповів, скільки всього заплановано закликати людей до лав озброєних. сил Росії. Пєсков послався на те, що це нібито питання суто Міноборони, і він не хоче коментувати його нюанси.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини