Головна Новини Політика президент Війна закінчиться визволенням Криму: Зеленський зробив заяву
commentss НОВИНИ Всі новини

Війна закінчиться визволенням Криму: Зеленський зробив заяву

Президент вважає, що у 2014 році світ "помилився, коли вирішив не давати відповіді на повну силу на перші агресивні кроки Росії"

10 серпня 2022, 07:55 comments1194
Поділіться публікацією:

Президент Володимир Зеленський заявив, що війна російська агресія проти України почалася з окупації Криму і закінчиться звільненням півострова. Як передає портал "Коментарі", таку заяву глава української держави зробив уже традиційному відеозверненні до українців.

Війна закінчиться визволенням Криму: Зеленський зробив заяву

Володимир Зеленський. Фото - сайт Офісу президента України

Реагуючи на вибухи на військовому аеродромі в анексованому Криму, президент зазначив, що 9 серпня було багато уваги до подій у Криму і це дуже добре, вважає Зеленський.

За його словами, війна Росії проти України саме з Криму і почалася і тому закінчитися вона теж має у Криму – після його повного звільнення.

Володимир Зеленський зазначив, що Росія перетворила наш півострів, який завжди був і буде одним із найкращих місць у Європі, одним із найнебезпечніших місць у Європі. Росія принесла до Криму масштабні репресії, екологічні проблеми, економічну безвихідь та війну.

Зеленський зазначив, що Росія вдається до терору в Криму, а світ починає визнавати, що у 2014 році "помилився, коли вирішив не давати відповіді на повну силу на перші агресивні кроки Росії".

За словами президента України, присутність окупантів на півострові створює загрози Європі та світовій стабільності.

"Не може бути безпечним Чорноморський регіон, доки Крим окуповано. Не буде стабільного та довготривалого світу і в багатьох країнах на узбережжі Середземного моря, доки Росія може використати наш півострів як свою військову базу", – переконаний Зеленський.

Читайте також на порталі "Коментарі" — ЗСУ почнуть планомірне знищення ворога : експерт озвучив важливий прогноз до кінця тижня.

Також видання "Коментарі" повідомляло – мешканці Криму в паніці – пролунала серія вибухів на військовому аеродромі.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини