Головна Новини Політика президент Велика пресконференція Зеленського: З чого почав Президент України
commentss НОВИНИ Всі новини

Велика пресконференція Зеленського: З чого почав Президент України

У роковини широкомасштабного вторгнення армії країни-окупантки на територію України Володимир Зеленський зібрав велику пресконференцію

24 лютого 2023, 18:15
Поділіться публікацією:

Розпочалася велика пресконференція Президента Володимира Зеленського для українських та західних журналістів в день роковин повномасштабного вторгнення армії РФ на територію України, пишуть "Коментарі".

Велика пресконференція Зеленського: З чого почав Президент України

Головне з початку пресконференції Володимира Зеленського

"Перемоги на полі бою дають упевненість. Ніхто не любить лузерів. І треба всім орати. Це єдиний шанс перемогти", — одна з перших аксіом оприлюднених Зеленським за рік бойових дій.

Про необхідність підтримки і уже "вчора" та важливість зупинити російського агресора – перші головні меседжі Президента України.

"Війна і катування, війна і ґвалтування – невже це має прийти в кожну домівку світу, аби люди вже нарешті оцінили наслідки цієї кривавої війни"? – апелює до світу Зеленський.

Глава держави відзначив, що якщо партнери дотримаються всіх своїх слів — нас неминуче чекає перемога. Адже в українців для цього є все. Для перемоги цього року.

"Я працюю разом з нашою командою, щоб представники з різних континентів були залучені до формули миру: Латинська Америка, Індія, Китай. Чим більше країн ми залучимо — тим більше буде наша підтримка", — заявив Президент пояснюючи свою "формулу миру".

Адже, за словами Глави держави, агресивні кроки Росії впливають не лише на Україну, а й на весь світ, тому ми намагаємось залучити представників максимальної більшості країн. І називає помилкою те, що раніше Україна не звертала увагу на Африканські країни та країни Латинської Америки та не налагоджувала дипломатичні відносини.

"Міцного кулака партнерів до війни Україна не мала, а зараз ми воюємо за свою незалежність, це одна з причин. Ми готові орати 24/7. "Скажіть, де купити більше хвилин? Ми працюватимемо більше", — сказав Зеленський.

Читайте також на порталі "Коментарі" — експерт назвав від чого залежить фізичне існування кремлівської влади.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини