Головна Новини Політика президент В Україні розгорнуть "пункти незламності": Зеленський пояснив, навіщо
commentss НОВИНИ Всі новини

В Україні розгорнуть "пункти незламності": Зеленський пояснив, навіщо

На сайті та в усіх "Пунктах незламності" можна буде дізнатись, де працює найближче АЗС, банківське відділення, аптека, магазин

22 листопада 2022, 23:42
Поділіться публікацією:

В Україні підготували вже понад чотири тисячі "пунктів незламності". Їх відкриють у випадку довгих відключень. Відтак, туди можуть прийти люди, щоб отримати безкоштовні базові послуги, зокрема, інтернет, зв'язок, воду, тепло. Відповідну заяву зробив президент України Володимир Зеленський.

В Україні розгорнуть "пункти незламності": Зеленський пояснив, навіщо

Володимир Зеленський (фото з відкритих джерел)

"Розгортаємо по всій країні новий проєкт підтримки людей — "Пункти незламності". Цього дня, підготовлено вже понад 4 тисячі таких пунктів. Заплановано — ще більше", — повідомив Володимир Зеленський.

Президент розповів, що робота таких пунктів активізується, коли росіяни знову почнуть масовано обстрілювати енергетичні об'єкти та буде розуміння, що відновити світло за години не вийде. За його словами, там цілодобово та безкоштовно будуть: електрика, мобільний зв'язок, інтернет, вода та аптечка. "Пункти  незламності" обов'язково діятимуть при всіх обласних та районних адміністраціях, також при школах, будівлях ДСНС.

Зеленський повідомив, що запрацював спеціальний сайт, де розміщено мапу з адресами таких пунктів по всій Україні. На цьому сайті та в усіх "Пунктах незламності" можна буде  отримати інформацію про те, де працює найближче АЗС, банк, аптека, магазин.

"Усі ми маємо бути готовими до будь-яких сценаріїв, враховуючи, які терористи воюють проти нашого народу і що вони намагаються зробити", — додав президент.

Нагадаємо, що "Коментарі" повідомляли про те, що Зеленський розповів, чим закінчиться "перемир'я", яке так прагне Кремль. Кремль використовує всі спроби домогтися "короткого перемир'я". Воно потрібне Росії, щоб відновити сили, тож таким шляхом завершити цю війну не вдасться.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини