Головна Новини Політика президент В Україні будуть платити за вакцинацію: хто та скільки отримає
commentss НОВИНИ Всі новини

В Україні будуть платити за вакцинацію: хто та скільки отримає

З 19 грудня кожен громадянин країни, хто має два уколи вакцинації, отримає 1 тисячу гривень

15 листопада 2021, 22:15
Поділіться публікацією:

В нашій країні будуть впроваджені нові програми для підприємців та співвітчизників, які зазнали збитків від запровадження карантину. З 19 грудня, через діючий додаток "Дія", повністю вакциновані громадяни реально отримають 1 тисячу гривень. Про це заявив глава нашої країни Володимир Зеленський.

В Україні будуть платити за вакцинацію: хто та скільки отримає

Володимир Зеленський (фото з відкритих джерел)

 За його словами, аби українці та підприємництво почували себе впевненіше, влада продовжує дію раніше прийнятих програм підтримки та запроваджує нові ефективні механізми. Один почне працювати вже досить швидко. Це компенсація коштів тим сферам, які постраждали від наслідків карантину найбільше – креативний, спортивний та транспортний напрями.

 Володимир Зеленський представив ще одну новацію – це виплата фінансової мотивації тим, хто вже пройшов повний курс вакцинації.

Вже з 19 грудня кожен громадянин країни, хто має два уколи вакцинації, отримає 1 тисячу гривень через додаток "Дія".

За отримані кошти можна буде купити абонент  в спортивний заклад або фітнес-центр.Придбати квитки на сеанс кінофільму чи театральну виставу, придбати білет в музей. А також оплатити квиток в залізничному чи авіаперевезенні.

Як сказав Президент, на зазначену новацію мають намір виділити по 3 млрд гривень до кінця цього року та таку ж суму на початок нового року.

Співвітчизники, які не мають доступу до електронного порталу   "Дія", розроблять іншу альтернативу для отримання цієї нової виплати.

 Очільник країни резюмував, що нові сучасні телефони мають  не всі громадяни. Але запроваджена владою новація працюватиме не якийсь короткий час і влада забезпечить альтернативні шляхи розв’язання цієї проблеми. Тому гарантовану тисячу гривень за здійснене щеплення отримають всі вакциновані співвітчизники.

 Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що у МОЗ затвердили довідку для тих, у кого є протипоказання.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини