Головна Новини Політика президент В ОП спрогнозували подальшу долю Медведчука - "вистачить йому пожиттєво"
commentss НОВИНИ Всі новини

В ОП спрогнозували подальшу долю Медведчука - "вистачить йому пожиттєво"

Спершу затриманий Медведчук дасть в Україні покази, зокрема про підготовку Росією війни.

13 квітня 2022, 15:41
Поділіться публікацією:

Радник голови Офісу президента Олексій Арестович зазначив, що після рішення суду щодо затриманого нардепа від ОПЗЖ Віктора Медведчука його долю буде вирішувати президент України Володимир Зеленський. Як повідомляють "Коментарі", таку заяву Арестович зробив в ефірі 24 каналу.

В ОП спрогнозували подальшу долю Медведчука - "вистачить йому пожиттєво"

Арестович - фото з відкритих джерел

"Думаю, що вирішуватиме усе президент України, ну суд спершу, а потім президент, якщо його (Медведчука – ред.) засудять. Тому що президент – єдиний, хто може ухвалити рішення про його обмін, наприклад, на українських військовополонених", — заявив під час ефіру Арестович.

Також радник голови ОП додав, що спочатку Медведчук має дати показання, які допоможуть Україні дізнатися, як росія готувала війну. І після цього можливо буде суд.

"Судитимуть його не за всім пулом злочинів, які він скоїв – від моральних до політичних, – а за тим, що вдасться довести. А ми всі розуміємо, що знати і довести – це різні речі. Але, як мені здається, і того, що буде доведено, вистачить йому пожиттєво", — повідомив Арестович.

Арестович також зазначив, що наразі складно оцінювати обмінний потенціал Медведчука.

"З одного боку, він є кумом Путіна, а з іншого – Путін може бути на нього дуже злий за ті 5 мільярдів і ті роки зусиль, які пішли в нікуди", — додав Арестович під час ефіру.

Як повідомляли раніше "Коментарі", Макрон розповів, чому Путін вирішив напасти на Україну — "образа переросла в параною". Президент Франції Еммануель Макрон заявив, що путін "вирішив, що не зупиниться" в Україні, оскільки йому потрібна військова перемога для себе, навіть якщо він усвідомлює, що український народ не підкориться.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини