Головна Новини Політика президент В Офісі президента, нарешті, відповіли, навіщо Зеленський переїхав на держдачу в Конча-Заспі
commentss НОВИНИ Всі новини

В Офісі президента, нарешті, відповіли, навіщо Зеленський переїхав на держдачу в Конча-Заспі

За словами радника голови ОП Михайла Подоляка, сам президент цілий рік відмовлявся змінювати місце проживання, але вища державна посада диктує свої умови

2 серпня 2020, 22:45 comments1963
Поділіться публікацією:

Президент Володимир Зеленський був змушений переїхати в заміський маєток на території Конча-Заспи, так як того вимагала державна охорона першої особи країни. Про це в своєму інтерв'ю виданню "Страна" розповів радник голови Офісу глави держави Михайло Подоляк.

Так, за словами чиновника, квартира в висотному будинку Зеленського не надавала можливості дотримуватися всіх заходів щодо забезпечення його безпеки.

"Навколо житла президента України повинні бути периметри відсікання, щоб неможливо було переглядати вікна з сусідніх будинків — в загальному, багато процедурних обмежень. А там неможливо було забезпечувати коридори охорони, коли президент виходив з дому. Незнайомі люди приїжджали до сусідів — охорона не могла їх перевірити ", — вказав Подоляк.

При цьому радник додав, що сам президент цілий рік намагався уникнути зміни місця проживання, зберігаючи образ "свого хлопця з народу".

"Він хотів, як в Швейцарії — президент сідає на велосипед і їде. Зеленський щиро вірив, що в Україні це теж може працювати. Він не розумів, що Україна — інша країна. Країна конфліктна, країна постійного хайпа. Це не Швейцарія, де все тихо і спокійно", — зауважив Подоляк, додавши, що ряд претензій, які українське суспільство висуває Зеленському в зв'язку з переїздом на держдачу, знаходиться всередині нього самого.

Також радник голови ОП заперечує всякий розлад у стосунках президента з дружиною і чутки про те, що Зеленський тимчасово розійшовся з першою леді, абсолютно не відповідають дійсності.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв новина, яка викликала широке обговорення про те, що "найдемократичніший президент" Зеленський переїхав на розкішну держдачу, де проживали колишні глави держав, крім Петра Порошенка.

В Офісі президента, нарешті, відповіли, навіщо Зеленський переїхав на держдачу в Конча-Заспі



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини