Головна Новини Політика президент В Криму окупанти продали квартиру Зеленського: скільки виручили за житло
commentss НОВИНИ Всі новини

В Криму окупанти продали квартиру Зеленського: скільки виручили за житло

Квартиру Зеленського загальною площею в 119,5 квадратних метрів продали на аукціоні

30 жовтня 2023, 22:50
Поділіться публікацією:

Окупаційні представники влади анексованого Криму продали на аукціоні квартиру  родини українського президента  Володимира Зеленського, яка знаходилась  в селищі Лівадія за 44,3 мільйона рублів – це понад 476 тис.доларів США. 

 В Криму окупанти продали квартиру Зеленського: скільки виручили за житло

Володимир Зеленський (фото з відкритих джерел)

Журналісти пропагандистського "РИА Новости" повідомили, що  помешкання загальною площею 119,5 квадратних метрів виставили на продаж на  минулому  тижні. Початкова  ціна помешкання  була 24,6 мільйона рублів.  

"Квартира, розташована за адресою: Республіка Крим, місто Ялта, селище міського типу Лівадія, вулиця Батурина, будинок 44 А, квартира 501, продана на аукціоні за 44 мільйони 356 тисяч рублів. На аукціоні було два учасники", — зазначило пропагандистське медіа.  

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що Путін продає квартиру Зеленського. У Кремлі прийняли рішення продати захоплені квартири в Криму, які належать українцям, що покинули півострів, або тих, кого Москва вважає своїми ворогами. Найближчим часом на аукціоні буде продано 100 об’єктів включно з квартирою Зеленського. 

Речник окупаційної Держради Криму Володимир Константинов заявив, що на півострові було проведено 8 аукціонів з продажу конфіскованої в українців нерухомості. За них окупанти виручили понад 815 млн рублів. Тепер Константинов оголосив, що невдовзі планується ще продаж близько 100 об’єктів нерухомості. Серед них житлові приміщення, санітарно-курортні заклади, комерційні та службові об’єкти. У список також потрапила квартира Зеленського. Окупаційна адміністрація Криму розраховує отримати з цих продаж 800 млн рублів. Усі вторговані гроші з продажу відібраного майна підуть у бюджет Криму, а з нього на війну в Україні.
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини