Головна Новини Політика президент Увілювати більше не вийде - Німеччині час визначатися: Зеленський жорстко звернувся до Шольца
commentss НОВИНИ Всі новини

Увілювати більше не вийде - Німеччині час визначатися: Зеленський жорстко звернувся до Шольца

Зеленський вважає, що уряд ФРН має ухвалити рішення: не повинно бути жодних спроб зберегти рівновагу у відносинах між Україною та Росією

14 червня 2022, 07:25 comments1702
Поділіться публікацією:

Президент України Володимир Зеленський піддав прямій критиці спроби канцлера Німеччини Олафа Шольца намагатися бути добрим і для України, і для Росії, коли в Україні триває війна та від рук росіян гинуть безневинні люди. Глава держави заявив, що "зберегти рівновагу" у відносинах між Києвом та Москвою Німеччині не вдасться. Про це президент заявив в інтерв'ю "ZDF", пише портал "Коментарі".

Увілювати більше не вийде - Німеччині час визначатися: Зеленський жорстко звернувся до Шольца

Зеленський та Шольц. Фото: з відкритих джерел

Володимир Зеленський зазначив, канцлер Німеччини має для себе зробити вибір – чий бік він підтримує, тому що у цьому питанні не може бути жодної рівноваги. Зеленський також закликав Олафа Шольца бути однозначнішим у своїх рішеннях щодо допомоги Україні.

За словами глави української держави, Берлін вже допускає велику помилку, коли робить ставку на те, щоб однаково підтримувати діалог і з Києвом, і з Москвою. Від такої політики Німеччина лише програє, упевнений Володимир Зеленський.                                           

Щодо можливого майбутнього візиту в Київ канцлера Німеччини, то президент України зазначив, що цей візит не повинен мати чисто формальний і протокольний характер. Його результатом має стати не пара спільних фото, а чіткі заяви та рішення, наприклад, Німеччина має заявити про збільшення обсягів допомоги Україні, посилення санкційного тиску на Росію, а також про те, що Україна набуде статусу кандидата в Євросоюзі.

Читайте також на порталі "Коментарі" — експерти в ексклюзивному інтерв'ю нашому виданню докладно розібрали, що везе до Києва тріо Шольц, Макрон та Драгі – що є справжньою метою поїздки.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://www.zdf.de/
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини