Головна Новини Політика президент Україна може повернутися до жорсткого карантину - Зеленський озвучив умову
commentss НОВИНИ Всі новини

Україна може повернутися до жорсткого карантину - Зеленський озвучив умову

Президент закликав представників релігійних громад влаштовувати релігійні заходи так, щоб максимально скоротити кількість присутніх і збільшити соціальну дистанцію, зокрема перевести богослужіння в онлайн-режим

19 жовтня 2020, 23:01 comments1837
Поділіться публікацією:

Жорсткі карантинні обмеження будуть введені в Україні в разі, якщо щодня буде фіксуватися більше 9,5 тис хворих на коронавірус. Але таке рішення буде мати катастрофічні наслідки для України. Про це заявив лідер держави Володимир Зеленський на зустрічі з релігійними представниками.

Україна може повернутися до жорсткого карантину - Зеленський озвучив умову

Фото: ОП

"Критичної для медичної системи України ситуація стане, коли буде від 9,5 тисячі щоденних заражень коронавірусом. Якщо мати понад 9,5 тисячі інфікованих щодоби, ми будемо змушені вводити жорсткий карантин. Але тоді зупиниться економіка нашої країни й буде дуже складно всім", — заявив Зеленський.

Також Президент звернув увагу на те, що зменшити рівень захворюваності можливо, скоротивши кількість і час перебування громадян усіх вікових груп в місцях масового скупчення людей.

"Ми можемо знизити кількість заражених і померлих, якщо зменшимо перебування громадян, особливо похилого віку, в місцях масового скупчення людей. Мова йде не тільки про церкви, а й про будь-яких приміщення і заходи", — підкреслив Зеленський.

Раніше "Коментарі" писали про те, що міністр МОЗ Максим Степанов назвав варіант введення локдауну.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини