Головна Новини Політика президент У Зеленського відреагували на зміну ядерної доктрини РФ
commentss НОВИНИ Всі новини

У Зеленського відреагували на зміну ядерної доктрини РФ

Крім ядерного шантажу у Росії більше немає нічого, заявив голова ОП Єрмак.

25 вересня 2024, 22:07
Поділіться публікацією:

 Ядерний шантаж з боку Володимира Путіна свідчить про страх Росії перед українською зброєю, яка успішно знищує її стратегічні запаси та обмежує здатність продовжувати терор. Таку думку висловив Андрій Коваленко, керівник Центру протидії дезінформації при РНБО України, коментуючи зміни в ядерній доктрині РФ.

У Зеленського відреагували на зміну ядерної доктрини РФ

Офіс президента (фото з відкритих джерел)

Коваленко наголосив, що це лише спроба залякування з боку Кремля: "Це страшилка від страху. Нічого більше". Він також зазначив, що Путін планував поєднати ці зміни із вдалими випробуваннями міжконтинентальної ракети "Сармат", але вони зазнали невдачі: "От тільки вона не змогла злетіти".

Голова Офісу президента України Андрій Єрмак також відреагував на оновлення ядерної доктрини Росії, наголосивши, що у Кремля більше немає інших інструментів залякування світу, окрім ядерного шантажу, який не принесе бажаного ефекту: "Ці інструменти не спрацюють".

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що РФ змінила ядерну доктринуРосія внесла зміни до своєї доктрини ядерного стримування, що дозволяють завдати ядерного удару навіть по неядерних державах, у тому числі у відповідь на запуск безпілотників. Про це повідомив російський президент Володимир Путін під час наради з питань ядерного стримування, згідно з даними прес-служби Кремля. 

Путін заявив, що зміни у світовій військово-політичній ситуації створюють нові загрози для Росії, що і стало підставою для оновлення "Основ державної політики в галузі ядерного стримування". Цей документ встановлює і конкретизує ядерну стратегію РФ.

Ці нововведення відображають зростаючу напруженість і агресивну риторику Кремля в умовах поточних геополітичних викликів.
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини