Головна Новини Політика президент У Зеленського відповіли на звинувачення Лукашенко в підготовці бойовиків
commentss НОВИНИ Всі новини

У Зеленського відповіли на звинувачення Лукашенко в підготовці бойовиків

Зеленський відповів на звинувачення Лукашенко в підготовці бойовиків

9 серпня 2021, 21:32
Поділіться публікацією:

На Банковій назвали безпідставними звинувачення самопроголошеного президента Білорусії Олександра Лукашенка Володимира Зеленського в тому, що той нібито віддав наказ підготовки бойовиків для подальшого їх перекидання на територію сусідньої держави. В Офісі президента наголосили, що такі одкровення Лукашенко мають на меті зняти увагу з тих проблем, які накопичилися всередині країни. Як інформує видання "Коментарі", про це розповів прес-секретар президента України Сергій Никифоров.

У Зеленського відповіли на звинувачення Лукашенко в підготовці бойовиків

Лукашенко и Зеленський. Фото: Офіс президента України

Спікер глави держави зазначив, важливо правильно розставляти акценти — Україна дає відсіч бойовикам, а не влаштовує на своїй території для них тренувальні табори, як заявив сьогодні Олександр Лукашенко. Тому заяву Лукашенка Володимир Зеленський назвав безпідставною.

Сергій Никифоров підкреслив, офіційний Київ не втрачає надії, що не буде ніяких недружніх маневрів з боку Мінська. Якщо ж вони будуть, тоді Київ не змусить довго чекати, відповідь буде блискавичною, вона надійде і від України, і від усієї міжнародної спільноти. На Банкової також підкреслили, що Україна продовжує бути надійним другом і партнером Білорусі, але дотримується нейтралітету по відношенню до політичних процесів в інших державах.

Читайте також — видання "Коментарі" сьогодні повідомляло про те, що Лукашенко публічно звинуватив Зеленського в підготовці бойовиків. Лукашенко зазначив, білоруським спецслужбам стало відомо, що за наказом перекидати бойовиків в Білорусь стоять люди, які знаходяться в найвищих кабінетах на Банковій в Києві.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини