Головна Новини Політика президент У Зеленського відповіли на "вітання" від Лукашенка
commentss НОВИНИ Всі новини

У Зеленського відповіли на "вітання" від Лукашенка

Радник голови ВП назвав привітання Лукашенку клоунадою, просоченою кров'ю

24 серпня 2022, 15:07 comments2076
Поділіться публікацією:

Привітання з Днем Незалежності від самопроголошеного президента Білорусі Олександра Лукашенка більше схоже на клоунаду, яка точно матиме наслідки. Як повідомляє портал "Коментарі", таку заяву зробив радник глави Офісу президента Михайло Подоляк у Twitter.

У Зеленського відповіли на "вітання" від Лукашенка

Офіс президента. Фото: Українска правда

Подоляк припустив, що така заява білоруського диктатора на адресу українського народу може свідчити про те, що той і справді думає, що світ не помічає, як він активно допомагає Путіну вбивати українців. Тому Олександр Лукашенко цинічно бажає українцям мирного неба, даючи дозвіл на запуск тим самим небом смертоносних ракет.                                                                                                                                   

При цьому радник голови ОП уточнив, що клоунада Олександра Лукашенка не пройде безслідно, бо вона брехлива, просочена кров'ю, а отже, обов'язково матиме наслідки, які настануть, як тільки впаде путінський режим та його варварська імперія.                                                               

Варто зазначити, що незважаючи на обстріли з території Білорусі, самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко звернувся до українців з привітаннями з нагоди Дня Незалежності України. Диктатор цинічно побажав українцям миру та толерантності.

Читайте також на порталі "Коментарі" — 24 серпня українці не лише святкують День Незалежності України, а й згадують чергову трагічну дату – півроку повномасштабної російсько-української війни. Експерти в ексклюзивному інтерв'ю розповіли які головні висновки.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини