Головна Новини Політика президент У Зеленського відповіли на випади Оксани Марченко в його сторону
commentss НОВИНИ Всі новини

У Зеленського відповіли на випади Оксани Марченко в його сторону

Марченко говорила, що влаштувала Зеленського на канал "1+1"

25 лютого 2021, 13:00 comments1086
Поділіться публікацією:

В Офісі Президента України відповіли на заяву дружини Віктора Медведчука Оксани Марченко, проти якої РНБО ввів санкції за фінансування тероризму. Вона говорила, що в 2003 році допомогла влаштувати Володимира Зеленського на телеканал "1+1". Заява Марченко прокоментував радник глави ОП Михайло Подоляк, передає видання "Українські новини".

У Зеленського відповіли на випади Оксани Марченко в його сторону

Фото: ОП

За словами Подоляка, Медведчук і Марченко живуть в придуманому світі, де їм здається, що вони вирішують долю всієї країни і кожного її жителя, хоча це не так. Він зазначив, що не варто довіряти тому, що говорять Медведчук і Марченко, особливо в той момент, коли на їх майно і них самих були накладені санкції.

Радник глави ОП сказав, що Медведчук і Марченко було б корисно повернутися в реальність і зрозуміти становище, в якому вони опинилися. Він підкреслив, що вони знаходяться в положенні маргіналів, до слів яких не може бути жодної довіри.

Подоляк також заявив, що за допомогою таких висловлювань сім'я Марченко та Медведчука намагається роздути будь-який скандал для того, щоб відвернути увагу і політизувати ситуацію навколо, щоб суспільство обговорювало не фінансування тероризму, а щось інше.

Довідка: 19 лютого Рада національної безпеки і оборони України ввів санкції проти Віктора Медведчука, його дружини Оксани Марченко, громадянської дружини Тараса Козака Наталії Лавренюк і ряду інших осіб за фінансування тероризму.

Секретар РНБО Олексій Данилов назвав Медведчука і Марченко терористичним угрупуванням, яке постачає паливо бойовиком на окупованих територіях.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, що СБУ затримала експерта з каналів Медведчука за звинуваченням у державній зраді.

Читайте також про те, як США використовує Україну в торговельній війні з Китаєм.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Юрий.

25 лютого 2021, 13:59

"ВЫ" самим живёте в каком-то выдуманном "ВАМИ" мире, "ВАМ" наплевать на всех и всё в нашей стране.


Новини