Головна Новини Політика президент У Зеленського відповіли на нові заяви Путіна щодо війни в Україні
commentss НОВИНИ Всі новини

У Зеленського відповіли на нові заяви Путіна щодо війни в Україні

Висловлювання Путіна розраховані на внутрішню російську аудиторію, впевнений Михайло Подоляк.

12 вересня 2023, 18:45
Поділіться публікацією:

В ОП відповіли на заяви російського президента з приводу війни в Україні, які Путін зробив під час економічного форуму на Далекому Сході. За словами радника Офісу президента Михайла Подоляка, заяви президента РФ розраховані на внутрішню аудиторію їх країни. Відповідну заяву він зробив у соцмережі Х.

У Зеленського відповіли на нові заяви Путіна щодо війни в Україні

Михайло Подоляк (фото з відкритих джерел)

Михайло Подоляк наголосив, що в РФ продовжують видавати бажане за дійсність, говорячи про триваючу війну проти України.

Також він звернув увагу, що Путін часто повторював про те, що "все йде за планом", "Росія сильна як ніколи", "Захід слабшає і слабшає", а "всі хто виїхали, зробили помилку".

Тож, на думку радника ОП, Путін так хотів заспокоїти громадськість, що почала щось підозрювати після показового вбивства  Євгена Пригожина.

"Це примусове видавання бажаного за дійсне, що триває годинами, свідчить лише про внутрішні переживання з приводу власної легітимності в якості ватажка зграї. Не треба дивитися на дерево. Треба бачити ліс в цілому. РФ повільно тоне", — написав.

Також Михайло Подоляк додав, що зупинити об'єктивний історичний процес вже не вийде, а весь вільний світ допомогти — прискорити поразку Путіна і Росії в цілому.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що Путін прямо пригрозив ударами по українських АЕСПрезидент Росії Володимир Путін заявив, що британські спецслужби провокують російські війська завдавати ударів по українських атомних електростанціях. Про це російський диктатор заявив, виступаючи на "Східному економічному форумі". 

У ході свого виступу Володимир Путін заявив, що він розповість одну нібито правдиву історію про те, як нещодавно працівники ФСБ взяли в полон якихось диверсантів, які намагалися виконати завдання щодо підриву опори ЛЕП поряд з однією з російських АЕС.
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини